Wierook en tranen

Wierook en tranen - Ward Ruyslinck | Tiliboo-afrobeat.com

... en tranen door Ward Ruyslinck Door gebruik te maken van Scholieren ... Wierook en tranen - Romans - Marktplaats.nl ... .com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Het boek heeft als titel Wierook en Tranen. Dat wordt volgens mij op twee plaatsen in het verhaal (anders) uitgelegd; de eerste keer op bladzijde 27, was na de bombardering van de vluchtelingen, waarbij de ouders van Waldo (de hoofdpersoon) om het leven komen: " De aarde dampte, er steeg een donkere zure nevel uit op, en heel even rook ik weer de wierook." Geschreven bij Wierook en tranen. Het boek "Wierook en Tranen" w ... PDF Wierook en tranen (Ward Ruyslinck) - Havovwo.nl ... ." Geschreven bij Wierook en tranen. Het boek "Wierook en Tranen" werd geschreven door Ward Ruyskinck. Het verhaal speelt zich af tijdens de oorlog, het begint in medias- res. Waldo, de negenjarige protagonist vlucht samen met...

INFORMATIE

AUTEUR
Ward Ruyslinck
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Wierook en tranen.pdf

OMSCHRIJVING

Literatuur / Oorlog - Een kleine episode uit het onmetelijke treurspel dat de tweede wereldoorlog is geweest. Maar ze raakt de lezer tot in de diepste roerselen der ziel.Meer boeken van Ward Ruyslinkc.

Wil je het boek lezen?Wierook en tranen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ward Ruyslinck. Lezen Wierook en tranen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN