Het Spirituele Brein

Het Spirituele Brein - Denyse O'Leary | Tiliboo-afrobeat.com

...rituele brein Bewijzen voor het bestaan van de ziel Met een voorwoord van Pim van Lommel ... Waar vind je ware spirituele kennis? - Het Nieuwe Brein ... ... . Volgens Dawkins en Dennett brengt ons brein het beeld van God voort. De neurowetenschapper Beauregard zet een frontale tegenaanval in, met een polemisch boek. Samen met wetenschapsjournalist O"Leary beschrijft hij recente onderzoeken die het ... Het is op zijn minst ironisch te noemen dat uitgeverij Ten Have nu een boek publiceert dat lijnrecht ingaat tegen de boodschap van twee boeken die eerder bij diezelfde uitgeverij werden uitgegeven: Pim van Lommels bestseller Eindeloos bewustzijn: Een wetenschappelijke visie op de bijna-dood ervaring (2007) en Het spirituele brein: Bewijzen voor het bestaan van de ziel (2008) van Mario ... Het Spirituele Brein . Auteur: Denyse O'Leary. Nederla ... Het Spirituele Brein Bewijzen voor het bestaan van de ziel ... ... ... Het Spirituele Brein . Auteur: Denyse O'Leary. Nederla...

INFORMATIE

AUTEUR
Denyse O'Leary
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Het Spirituele Brein.pdf

OMSCHRIJVING

Mario Beauregard en Denyse O"LearyHet spirituele breinBewijzen voor het bestaan van de zielMet een voorwoord van Pim van Lommel.Volgens Dawkins en Dennett brengt ons brein het beeld van God voort. De neurowetenschapper Beauregard zet een frontale tegenaanval in, met een polemisch boek. Samen met wetenschapsjournalist O"Leary beschrijft hij recente onderzoeken die het tegendeel bewijzen.Zelf deed Beauregard neurologisch onderzoek bij mediterende karmelieten. Daaruit blijkt dat de nonnen tijdens het mediteren niet hallucineren, maar daadwerkelijk contact maken met "iets" buiten zichzelf.Mario Beauregard is onderzoekerleider aan het Montreal Neurological Research Center van de McGill University. In 2000 werd hij tot één van de honderd pioniers van de 21ste eeuw verkozen door het World Media Net, een samenwerkingsverband van twintig Europese en Aziatische dagbladen.Denyse O"Leary is wetenschapsjournalist voor diverse Canadese kranten en tijdschriften.Dit boek is een levendige inleiding tot een gebied waar neurowetenschappen, filosofie en culturele oorlogen onvermijdelijk met elkaar vervlochten zijn. Publishers Weekly.

Wil je het boek lezen?Het Spirituele Brein in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Denyse O'Leary. Lezen Het Spirituele Brein Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN