Het martyrium

Het martyrium - Elias Canetti | Tiliboo-afrobeat.com

...rtyrium, opgericht in 1982, is met zijn ruime hoekpand een vertrouwde pleisterplaats in de buurt rond de Van Baerle en het Harmoniehof ... Het martyrium - Elias Canetti - (ISBN: 9789025363789) | De ... ... . Het heeft een eigen aanbod dat klanten al lange tijd weten te waarderen: de nadruk ligt er op binnen- en buitenlandse literatuur, poëzie, filosofie en geschiedenis. Het Martyrium (originele titel Die Blendung) is een roman uit 1935 van de Duitse schrijver Elias Canetti.Het boek werd aanvankelijk verboden door de nazi's, en werd derhalve pas na de Tweede Wereldoorlog echt bekend.. De roman handelt ove ... Athenaeum Boekhandel | Het Martyrium ... .Het boek werd aanvankelijk verboden door de nazi's, en werd derhalve pas na de Tweede Wereldoorlog echt bekend.. De roman handelt over een enigszins vreemde studeerkamergeleerde dr. Peter Kien, die sinoloog (Chinakenner) is. Hij is een boekenworm, sterker nog, een boe...

INFORMATIE

AUTEUR
Elias Canetti
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het martyrium.pdf

OMSCHRIJVING

Een kamergeleerde die eigenlijk alleen in zijn reusachtige privébibliotheek kan leven krijgt het te stellen met de buitenwereld, die zijn eenzelvigheid niet velen kan. Zijn huishoudster weet hem zelfs een huwelijk met haarzelf in de maag te splitsen. Maar zijn verstand weet het antwoord: een sluipende, maar onontkoombare en fatale verbijstering.

Wil je het boek lezen?Het martyrium in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elias Canetti. Lezen Het martyrium Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN