Vantoen.nu - Balkanschimmen

Vantoen.nu - Balkanschimmen - Robert Kaplan | Tiliboo-afrobeat.com

...n är ditt tempel" Stillasittande och dålig kost är synonymt med en försämrad hälsa ... Scheltema | Balkanschimmen, Robert Kaplan ... . Även om övervikt i sig inte är en sjukdom så är det boven till dess följdsjukdomar såsom hjärt- och kärlsjukdomar och diabetes. Smärta i rygg och problem med knän är inte heller en ovanlig reaktion när kroppen är överbelastad. Vi har en kropp och vi väljer hur vi tar hand om den. Vantoen.nu - Balkanschimmen (Paperback). In Balkanschimmen doet bestsellerauteur Robert D. Kaplan verslag van de reizen die hij ... bol.com | Balkanschimmen (ebook), Robert Kaplan ... ... . In Balkanschimmen doet bestsellerauteur Robert D. Kaplan verslag van de reizen die hij aan het einde van de... Geschreven bij Vantoen.nu - Balkanschimmen. Als u iets wilt begrijpen van de recente gebeurtenissen op de Balkan, zoals de oorlog om Kosovo; het drama van Srebrenica; de verhouding t...

INFORMATIE

AUTEUR
Robert Kaplan
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Vantoen.nu - Balkanschimmen.pdf

OMSCHRIJVING

In Balkanschimmen doet bestsellerauteur Robert D. Kaplan verslag van de reizen die hij aan het einde van de jaren tachtig door de Balkan maakte. Hij voorzag een tragedie, die ieders voorstellingsvermogen te boven zou gaan.Kaplan bezocht gebieden die destijds nog niet in de belangstelling stonden. Zijn verhaal wekt weinig interesse totdat Joegoslavië in 1991uiteenvalt en de voormalige Joegoslaven zich aan gruweldaden jegens elkaar te buiten gaan. Balkanschimmen wordt in de Verenigde Stateneen invloedrijke bestseller, die Kaplans reputatie in één klap vestigt. De Amerikaanse president Clinton zou zo onder de indruk van het boek geraakt zijn, dat hij lang aarzelde alvorens zich in de Joegoslavische burgeroorlogen te mengen.Kaplan zelf heeft overigens altijd gepleit voor ingrijpen door de buitenwereld, zoals onder meer blijkt uit de bijdrage voor de New York Times die als epiloog in de Nederlandse editie van Balkanschimmen is opgenomen. Kaplan is ervan overtuigd dat, als Servië niet in toom gehouden wordt, ook Bulgarije, Roemenië en Griekenland gevaar lopen.Robert D. Kaplan is 'schrijvend redacteur' van The Atlantic Monthly. Hij is auteur van onder meer Reis naar de einden der aarde en Heteinde van Amerika.

Wil je het boek lezen?Vantoen.nu - Balkanschimmen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robert Kaplan. Lezen Vantoen.nu - Balkanschimmen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN