Sprookjes kleurboek

Sprookjes kleurboek - Stephanie Pui-Mun Law | Tiliboo-afrobeat.com

... sprookjesachtige kleurboek staat vol met de mooiste scenes uit de bekendste sprookjes: van Assepoester, De kleine zeemeermin en Doornroosje tot Roodkapje, Sneeuwwitje, Belle en het Beest en nog veel en veel meer! Kinderen zullen het fantastisch vinden om de magische kleurplaten in te kleuren en de sprookjes tot leven zien komen ... Masja van den Berg Webshop - masjas-artwork ... . Een kleurboek voor kinderen van 2 jaar en ouder, met 24 pagina's om in te kleuren. Door de grote vlakken en duidelijke lijnen is het kleurboek uiterst geschikt voor kleine handjes. De kleurplaten hebben allemaal een sprookjes thema, zoals een kasteel of een draak. kleurboek met stickers - sprookjes nodig? Op hema.nl vind je alles om het dagelijks leven leuker en makkelijker te maken, voor een echt HEMA prijs ... HEMA Kleurboek Met Stickers - Sprookjes | BHZNet.nl ... ... . Door de grote vlakken en duidelijke lijnen is het kleurboek uiterst geschikt voor kleine handjes. De kleurplaten hebben allemaal een sprookjes thema, zoals een kasteel of een draak. kleurboek met stickers - sprookjes nodig? Op hema.nl vind je alles om het dagelijks leven leuker en makkelijker te maken, voor een echt HEMA prijsje. Voor 21:00 b...

INFORMATIE

AUTEUR
Stephanie Pui-Mun Law
DIMENSIE
3,7 MB
BESTANDSNAAM
Sprookjes kleurboek.pdf

OMSCHRIJVING

"Geef kleur aan de magische wereld van elfen, feeën en lieflijke zeemeerminnenDe kunstenares Pui-Mun Law combineert mythologische symbolen en persoonlijke inspiratie om fantasierijke beeldende taferelen uit de sprookjeswereld te creëren en zichtbaar te maken.De krachtige energie van de natuur en de schoonheid van sprankelende en sprekende dromen komen tot uiting in de vloeiende tekeningen in dit kleurboek.Laat je meevoeren door de prachtige combinaties van fantastische visioenen, archetypische beelden, dromen en energetische dansbewegingen. Ervaar het ritme van de natuur en laat de tekeningen je iedere keer weer opnieuw inspireren door ze de kleuren te geven die je intuïtief doorkrijgt.De kunstenares weet in dit bijzondere kleurboek op inspirerende wijze de liefelijke beelden uit de sprookjeswereld te verbinden met je eigen intuïtie.Je kunt de tekeningen ook uit het boek halen (de bladzijden kun je er makkelijk, voorzichtig, uitscheuren) en aan iemand cadeau geven of inlijsten en zelf aan de muur hangen."

Wil je het boek lezen?Sprookjes kleurboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stephanie Pui-Mun Law. Lezen Sprookjes kleurboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN