Reisgids Indonesië

Reisgids Indonesië - Hans L.P. van den Akker | Tiliboo-afrobeat.com

...ds Indonesië - Oorlogsplekken 1942-1949 | Open Kaart ... Indonesië religie & Tradities - Azie.nl ... . Bestel € 29,95 Reisgids Southeast Asia on a shoestring - Zuidoost Azië | Lonely Planet. Bestel € 24,95 ... Ons eBook Reisgids Indonesië is 100% digitaal (ideaal voor onderweg). Zodra je betaalt hebt krijg je van ons een email met daarin de instructies om de reisgids Indonesië (of andere reisgidsen) te downloaden. Op Indonesie.nl vind je de beste aanbieders van vakantie reizen naar Indonesië. Zoek, vergelijk en vind de aanbieder die bij je pas ... ANWB Wereldreisgids Indonesië kopen? | ANWB Webwinkel ... . Zoek, vergelijk en vind de aanbieder die bij je past! ... reisgids. Rondreis Indonesië in vier weken. Met deze reisroute zie je drie van de mooiste eilanden van Indonesië in vier weken: Sumatra, Java en Bali. Indonesie.nl - Jouw vakantie naar Indonesië begint hier. Nergens word je zo warm verwelkomd als in Indonesië. Maar wá...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans L.P. van den Akker
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Reisgids Indonesië.pdf

OMSCHRIJVING

Deze gids maakt de reiziger letterlijk en figuurlijk wegwijs in de oorlogsjaren van 1942 tot 1949, van de Japanse bezetting van Nederlands-Indië tot aan de soevereiniteitsoverdracht aan Indonesië. Een zoektocht naar de sporen van dit verleden: interneringskampen, begraafplaatsen, musea, monumenten en andere plekken van herinnering. Een gids met historische achtergronden én actuele beschrijvingen en leestips. Een gids die ooggetuigen, en zeker ook kinderen en kleinkinderen inzi cht geeft in de jaren van toen in de context van het heden.Het is een pratische gids bovendien, die de reiziger ter plekke de weg wijst met informatie over bijvoorbeeld hoe de (soms moeilijk traceerbare) locaties te vinden, over logies en eten en drinken. Fraaie kaarten en waar nodig detailkaarten helpen daarbij.Bij de gids hoort een website: www.reisgidsindonesie.com Via de website wordt de informatie van de gids actueel gehouden en worden objecten ontsloten waarvoor in de gids geen plaats was of waarover de infomatie gebrekkig. Bezoekers aan de site kunnen nieuwe of gewijzigde informatie aandragen.

Wil je het boek lezen?Reisgids Indonesië in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans L.P. van den Akker. Lezen Reisgids Indonesië Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN