NOSTRADAMUS VOORSPELLINGEN TOEKOMST

NOSTRADAMUS VOORSPELLINGEN TOEKOMST - Hogue | Tiliboo-afrobeat.com

...amus was een apotheker en daarnaast ook (onafgestudeerd) arts ... Nostradamus voorspelde dodelijke Corona virus? Vleermuizen ... ... . Tegenwoordig kennen we hem als waarzegger, groot ziener en auteur van 'les Propheties' (de Voorspellingen). Maar Michel de Nostradame (Nostradamus was zijn Latijnse naam) was eigenlijk een doodgewone medicijnman van beroep. De naam Nostradamus staat zo wat synoniem voor het voorspellen van de toekomst. Het is de naam van de man die bekend werd als orakel. Hij startte met het publiceren van zijn beroemde, cryptisch ... Nostradamus - Wikipedia ... . Hij startte met het publiceren van zijn beroemde, cryptische ... Voorspellingen voor 2020 Nostradamus. Nostradamus. Profetie over een 'pest' - een waarschuwing voor coronavirus? De Franse predikant Nostradamus voorspelde in 1555 dat de mensheid aan een ernstige ziekte zou lijden, die moeilijk te vernietigen zou zijn. Nostradamus voorspelde een hoop dingen die in de toekomst zouden gebeuren. Veel voorspellingen zijn, in bepaalde mate ook uitgekomen, andere weer niet. Voorspelling Coronavirus. Het Coronavirus, zoals we die vandaag de dag kennen,...

INFORMATIE

AUTEUR
Hogue
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
NOSTRADAMUS VOORSPELLINGEN TOEKOMST.pdf

OMSCHRIJVING

Het jaar 2000 nadert. 400 jaar geleden voorspelde de grootste profeet aller tijden het einde van onze wereld. De 20e eeuw eindigt met de apocalypse - de 3e wereldoorlog. Het einde van de katholieke kerk. Een verschrikkelijke anti-christ. Rusland en Amerika verenigd. New York onder een nucleaire aanval. Europa verwoest. Een nieuw religieus bewustzijn. Een nieuw tijdperk.

Wil je het boek lezen?NOSTRADAMUS VOORSPELLINGEN TOEKOMST in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hogue. Lezen NOSTRADAMUS VOORSPELLINGEN TOEKOMST Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN