Ik Besta In Wat Ik Schrijf

Ik Besta In Wat Ik Schrijf - nvt | Tiliboo-afrobeat.com

...a In Wat Ik Schrijf (Hardcover). Ik besta in wat ik schrijf is een uniek album dat het leven en het werk van Hella S ... besta: 15 Citaten, quotes en wijsheden - Citaten.NET ... . Haasse in beeld brengt.In... Ik besta in wat ik schrijf is een uniek album dat het leven en het werk van Hella S. Haasse in beeld brengt. In haar autobiografische boeken laat Hella S. Haasse veel van zichzelf zien - niet omdat ze iedereen een blik in haar privé-leven gunt, maar omdat ze wil tonen welke kernelementen in haar verbeelding, en dus in haar werk, altijd weer een rol spelen. Ik besta in wat ik schrijf. Ik besta in wat ik schrijf is een uniek album dat het leven en het werk van Hella S. H ... Ik besta in wat ik schrijf van | Boek en recensies | Hebban.nl ... . Ik besta in wat ik schrijf. Ik besta in wat ik schrijf is een uniek album dat het leven en het werk van Hella S. Haasse in beeld brengt. In haar autobiografische boeken laat Hella S. Haasse veel van zichzelf zien niet omdat ze iedereen een blik in haar privé-leven gunt, maar omdat ze wil tonen welke kernelementen in haar verbeelding, en dus in haar werk, altijd weer een...

INFORMATIE

AUTEUR
nvt
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Ik Besta In Wat Ik Schrijf.pdf

OMSCHRIJVING

Ik besta in wat ik schrijf is een uniek album dat het leven en het werk van Hella S. Haasse in beeld brengt.In haar autobiografische boeken laat Hella S. Haasse veel van zichzelf zien niet omdat ze iedereen een blik in haar privé-leven gunt, maar omdat ze wil tonen welke kernelementen in haar verbeelding, en dus in haar werk, altijd weer een rol spelen. Om die reden is ook Ik besta in wat ik schrijf gemaakt. Het volgt de schrijfster in beeld en in tekstcitaten vanaf haar vroegste jeugd in Nederlands-Indië tot aan de viering van haar negentigste verjaardag in 2008. We zien foto s van haar familie en gezin, van haar optreden als schrijfster bij lezingen en bij de prijzen die ze in ontvangst nam, maar ook: afbeeldingen van manuscripten, historische bronnen en omslagen van eerste drukken.Patricia de Groot, redacteur van Hella S. Haasse, selecteerde de foto s en citaten, en schreef er begeleidende teksten bij.

Wil je het boek lezen?Ik Besta In Wat Ik Schrijf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur nvt. Lezen Ik Besta In Wat Ik Schrijf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN