Hersenwerk

Hersenwerk - Max van der Linden | Tiliboo-afrobeat.com

...t Hersenwerk met je hond, hoe bied je het aan, welke materialen kun je gebruiken ... Hersenwerk - Scholing en advies op het gebied van ... ... . Een boek boordevol informatie en inspiratie. En je ontdekt hoe Hersenwerk de band met jouw hond nóg mooier maakt! In juni verwacht, nu al te bestellen. Nu tijdelijk € 4,50 korting als je de kortingscode "boekhersenwerk" gebruikt bij de bestelling! Hersenwerk kan u praktische instrumenten aanreiken voor de diagnostiek en behandeling van patiënten met cognitieve problemen, gebaseerd op de laatste inzichten van de wetenschap. U kunt in de interactieve scholingen ervaring opdoen met modellen, assessments ... Hersenwerk | Van der Linden | 9789058758675 | Boom Psychologie ... . U kunt in de interactieve scholingen ervaring opdoen met modellen, assessments en behandelmaterialen. Hersenwerk, scholing en advies op het gebied van cognitieve revalidatietherapie. 24-dec-2017 - Hersenwerk voor honden zijn puzzels. Tijdens het puzzelen gaan honden op zoek naa...

INFORMATIE

AUTEUR
Max van der Linden
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Hersenwerk.pdf

OMSCHRIJVING

Hersenwerk 1e druk is een boek van Max van der Linden uitgegeven bij Boom uitgevers Amsterdam. ISBN 9789058758675 'Het boek van Max van der Linden moet iedereen als eerste lezen want het zet de hersenwetenschap in historisch en evolutionair perspectief en dat relativeert het een en ander.' - Jan Derksen over Hersenen en gedrag in Vrij Nederland Sinds de jaren negentig, bekroond tot het 'Decennium van de hersenen', hebben de hersenwetenschappen zich razendsnel ontwikkeld. In onze samenleving sijpelt de invloed van de nieuwe bevindingen door. Hersenonderzoek speelt een rol in marketing, onderwijs, zorg en recht. Het beïnvloedt ook hoe wij over onszelf denken. Kunnen wij onszelf écht leren kennen door alleen naar de hersenen te kijken? Bestaat vrije wil of bepaalt ons brein ons? In Hersenwerk beschrijven zeven jonge neurowetenschappers op toegankelijke wijze de meest recente inzichten uit hun vakgebied. Ze staan stil bij de grenzen van het huidige hersenonderzoek en onderzoeken in hoeverre nieuwe technologieën de samenleving zullen veranderen. Er wordt een fascinerend beeld van de ontwikkelingen in de neurowetenschappen aan het begin van de 21ste eeuw geschetst. Wat staat ons allemaal nog te wachten?

Wil je het boek lezen?Hersenwerk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Max van der Linden. Lezen Hersenwerk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN