Compleet Handboek Van De Duivensport

Compleet Handboek Van De Duivensport - David Glover | Tiliboo-afrobeat.com

...ET HANDBOEK VAN DE DUIVENSPORT Alles over: - de geschiedenis van de duivensport - materialen en basisuitrusting - verzorging en training van duiven - succesvol deelnemen aan wedstrijden Dit handboek maakt u wegwijs in de duivensport ... Boeken | tomsracingpigeons ... . COMPLEET HANDBOEK VAN DE DUIVENSPORT Alles over: - de geschiedenis van de duivensport - materialen en basisuitrusting - verzorging en training van duiven - succesvol deelnemen aan wedstrijden Dit handboek maakt u wegwijs in de duivensport. Het biedt zowel de beginnende als de ervaren duivenliefhebber waardevolle informatie om met een ... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, GLOVER, DAVID & MARIE BEAUMONT - Compleet handboek van de duivensport. Op boekwinkeltjes.n ... bol.com | Compleet Handboek Van De Duivensport, David ... ... . Het biedt zowel de beginnende als de ervaren duivenliefhebber waardevolle informatie om met een ... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, GLOVER, DAVID & MARIE BEAUMONT - Compleet handboek van de duivensport. Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Compleet handb...

INFORMATIE

AUTEUR
David Glover
DIMENSIE
6,7 MB
BESTANDSNAAM
Compleet Handboek Van De Duivensport.pdf

OMSCHRIJVING

COMPLEET HANDBOEK VAN DE DUIVENSPORTAlles over:- de geschiedenis van de duivensport- materialen en basisuitrusting- verzorging en training van duiven- succesvol deelnemen aan wedstrijdenDit handboek maakt u wegwijs in de duivensport.Het biedt zowel de beginnende als de ervaren duivenliefhebber waardevolle informatie om met een duivenbestand te beginnen of het nog beter te kunnen onderhouden. U krijgt duidelijke uitleg over het inrichten van het duivenhok en welk voer het beste is voor uw duiven. Daarnaast worden ook de wedstrijden besproken en hoe u uw duiven daarop het beste kunt voorbereiden door de juiste trainingsmethodes toe te passen. Ten slotte worden ook nog vaak voorkomende ziektes besproken, zodat u onmiddellijk kunt ingrijpen als uw duiven ziek zijn.Kortom, een onmisbaar boek om aan duivensport te doen.

Wil je het boek lezen?Compleet Handboek Van De Duivensport in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur David Glover. Lezen Compleet Handboek Van De Duivensport Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN