The silver ones

The silver ones - Filip Lemaitre | Tiliboo-afrobeat.com

...er ones van Filip Lemaitre Do's & don'ts voor 50+ marketing Marketing & Communicatie Boek online bestellen Uitgeverij: Pelckmans Pro Behoren de silver ones tot je doelgroep en heb je het gevoel ze niet helemaal te begrijpen, dan is dit boek een nuttig hulpmiddel ... The Silver Music Box (Silver Music Box #1) by Mina Baites ... . Voor meer informatie over andere generaties zijn de boeken van Aart C. Bontekoning een absolute aanrader: minder 'marketing', maar ze geven een uitgebreide uiteenzetting met betrekking tot generaties. The silver ... Silver One holds an option to acquire a 100% interest in the Silver Phoenix Project. The Silver Phoenix Project is a very high-grade native silver prospect that lies within the "Arizona Silver Belt", immediately adjacent to the prolific copper p ... Five Nights at Freddy's: The Silver Eyes - Wikipedia ... . The silver ... Silver One holds an option to acquire a 100% interest in the Silver Phoenix Project. The Silver Phoenix Project is a very high-grade native silver prospect that lies within the "Arizona Silver Belt", immediately adjacent to the prolific copper producing area of Globe, Arizona. 'The silver ones' door Filip Lemaitre - Onze prijs: €30,00 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, vo...

INFORMATIE

AUTEUR
Filip Lemaitre
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
The silver ones.pdf

OMSCHRIJVING

The silver ones 1e druk is een boek van Filip Lemaitre uitgegeven bij Pelckmans Pro. ISBN 9789463371216 Vijftigers en zestigers eisen vandaag een bijzondere plaats op in de marketing. Ze vormen een niet te verwaarlozen groep consumenten waartoe één op vier Belgen en Nederlanders behoort. Ze zijn de eerste generatie die opgroeide met popcultuur en een tv. De helft van hen nog aan de slag, de rest genietend van la vida señora. Ze voelen zich als dertigers met extra jaren ervaring op de teller. Ondanks een rug of knie die af en toe protesteert en een bloeddruk aan de hoge kant, staat hun geluksbarometer op mooi weer. De kinderen het huis uit, de hypotheek afbetaald en aan het einde van de maand nog wat centen op de rekening. Het was ooit anders. Arm leven om rijk te sterven geldt niet langer voor deze generatie vijftigers en zestigers. Hoewel de maatschappelijke impact van de vergrijzing onmiskenbaar is, biedt diezelfde vergrijzing de economie ook een heleboel kansen.Dit boek brengt het verhaal van de nieuwe vijftiger en zestiger, en bij uitbreiding zelfs zeventiger, met de levensstijl, het consumentengedrag, de noden en verwachtingen die deze nieuwe levensfase met zich meebrengt. Onmisbaar voor wie de babyboomer en de eerste generatie X'er wil bereiken met zijn marketing- en communicatieconcepten.

Wil je het boek lezen?The silver ones in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Filip Lemaitre. Lezen The silver ones Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN