Star Wars - Thrawn Trilogie 2 De macht van de duistere kant

Star Wars - Thrawn Trilogie 2 De macht van de duistere kant - Mike Baron | Tiliboo-afrobeat.com

... twee van de Star Wars - Thrawn trilogie "De macht van de duistere kant" wankelt de Nieuwe Republiek nog steeds onder de aanvallen van de Dark Lord, grootadmiraal Thrawn, en worstelen de drie rebellenhelden Leia Organa, Han Solo en Luke Skywalker ieder met hun eigen uitdagingen ... Star Wars Thrawn Trilogie Deel 2 Comic | Game Mania ... ... Terwijl Han Solo een leger smokkelaars probeert te rekruteren voor de Nieuwe Republiek, reist prinses Leia ... Inhoud In deel twee van de Star Wars Thrawn-trilogie "De macht van de duistere kant" wankelt de Nieuwe Republiek nog steeds onder de aanvallen van de Dark Lord, grootadmiraal Thrawn, en worstelen de drie rebellenhelden Leia Organa, Han Solo en Luke Skywalker ieder met hun eigen uitdagingen. Terwijl Han Solo een leger smokkelaars probeert te rekruteren voor de Nieuwe Republiek, reist ... In deel twee van de Star Wars Thrawn-trilogie "De macht van de d ... De macht van de duistere kant - Baron Mike | 9789463730129 ... ... . Terwijl Han Solo een leger smokkelaars probeert te rekruteren voor de Nieuwe Republiek, reist ... In deel twee van de Star Wars Thrawn-trilogie "De macht van de d...

INFORMATIE

AUTEUR
Mike Baron
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Star Wars - Thrawn Trilogie 2 De macht van de duistere kant.pdf

OMSCHRIJVING

In de jaren tussen de films door zijn er allerlei boeken en strips verschenen met de verdere avonturen van Luke Skywalker, prinses Leia, Han Solo en de andere personages uit de Star Wars saga. Maar voor mensen die alleen bekend zijn met de gebeurtenissen uit de films en die zich altijd hebben afgevraagd wat er verder is gebeurd, is ''Star Wars Thrawn'' een goede plek om te beginnen.De tirannie is ten einde gekomen, maar wat komt daar voor in de plaats? Vijf jaar na ''Return of the Jedi'' zijn Leia en Han getrouwd. De zware taak van het formeren van de regering van de Nieuwe Republiek ligt op hun schouders. Luke Skywalker is ondertussen de eerste in een hopelijk nieuwe generatie Jedi-ridders. Maar duizenden lichtjaren verderop heeft de laatste Dark Lord van de keizer, grootadmiraal Thrawn, het bevel overgenomen over wat nog rest van de keizerlijke vloot. Thrawn heeft twee belangrijke ontdekkingen gedaan, wat de ondergang van de Nieuwe Republiek van de Rebellenalliantie zou kunnen betekenen... twee ontdekkingen die allebei de achternaam Solo hebben!

Wil je het boek lezen?Star Wars - Thrawn Trilogie 2 De macht van de duistere kant in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mike Baron. Lezen Star Wars - Thrawn Trilogie 2 De macht van de duistere kant Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN