Eksters

Eksters - Gerard Aalders | Tiliboo-afrobeat.com

... vormen levenslange broedparen, net als de kauw, en ze vormen met de uitgevlogen jongen nog een tijd een gezin, maar ze leven 's zomers niet in groepen zoals de kauw vaak doet ... Ekster - Wikipedia ... . Wel kunnen de juveniele eksters in groepen voorkomen. Verspreiding en leefgebied. De ekster komt voor in heel ... Leefgebied. Eksters leven in een veelheid van open gebieden, liefst met verspreid staande bomen. Mijdt boomloos gebied en dichte bossen. Sinds enkele decennia houden eksters zich graag op in de nabijheid van mensen: tuinen, stadsparken en landbouwgebied zijn omgevingen waar eksters bijna altijd te vinden zijn ... Veel gestelde vragen - Eksters & zoEksters & zo ... . Sinds enkele decennia houden eksters zich graag op in de nabijheid van mensen: tuinen, stadsparken en landbouwgebied zijn omgevingen waar eksters bijna altijd te vinden zijn. Eksters zijn belachelijk slim. Als één van de weinige diersoorten doorstaan ze de 'spiegelproef'. Dat betekent dat ze zichzelf herkennen in een spiegel en dus een vorm van zelfbewustzijn hebben. Eksters hebben een repu...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerard Aalders
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Eksters.pdf

OMSCHRIJVING

Mei 1940. In de kluizen van De Nederlandsche Bank ligt 146 duizend kilo goud opgestapeld. Als eksters doken de Duitsers op deze schitterende schat. In korte tijd verdween het goud naar Berlijn om te worden gebruikt voor de aankoop van oorlogsmateriaal in de neutrale landen van Europa en Zuid-Amerika. Na de oorlog was het de taak van de Amerikanen dit goud op te sporen en terug te geven aan het land van herkomst. Eksters vertelt het fascinerende verhaal van die speurtocht; een tocht die niet alleen leidde naar geheime ondergrondse bergplaatsen, maar ook naar kluizen van banken in Zwitserland, Zweden, Portugal, Spanje en Zuid-amerika. Net als de nazi's konden ook de neutralen geen weerstand bieden aan het goud, waardoor ze diefjesmaat werden van de grootste rovers uit de wereldgeschiedenis.

Wil je het boek lezen?Eksters in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerard Aalders. Lezen Eksters Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN