De sprookjes-sprokkelaar

De sprookjes-sprokkelaar - Efteling | Tiliboo-afrobeat.com

...ustraties in het boek zijn van de hand van Efteling-ontwerper Alessio Castellani ... Vind de sprookjessprokkelaar op Marktplaats - juni 2020 ... . Net als het verhaal hebben de meeste illustraties niet bijster veel met de Efteling van doen. Een belangrijke uitzondering zijn echter de takken van de Sprookjessprokkelaar, die elk eindigen in een zeer Eftelings figuurtje. De sprookjes-sprokkelaar (Hardcover). Er was eens een sprookjesbibliotheek in een oud, verlaten kasteel... Stemmen galmen door de gangen en achter de... De Efteling, al 65 jaar hoeder ... De Sprookjessprokkelaar (boek) - Eftepedia - alles over de ... ... ... Stemmen galmen door de gangen en achter de... De Efteling, al 65 jaar hoeder van het sprookje, organiseerde begin dit jaar de Sprookjesschrijfwedstrijd der Lage Landen. Uit ruim 2.800 inzendingen uit Nederland en Vlaanderen koos een vakjury veertien ideeën die voor de Efteling, Paul van Loon en Laurentien van Oranje een inspiratiebron ware...

INFORMATIE

AUTEUR
Efteling
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De sprookjes-sprokkelaar.pdf

OMSCHRIJVING

Er was eens een sprookjesbibliotheek in een oud, verlaten kasteel... Stemmen galmen door de gangen en achter de vele deuren schuilt gevaar. Toch blijft Sterre zoeken naar de juiste deur. Daarachter wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Als Sterre de juiste deur vindt, gaat er een wereld voor haar open. Ook voor de mensen in het dorp, die hun bijzondere verhalenverteller met open armen ontvangen. Maar niet iedereen is blij. Sterre is in gevaar! Wie kan haar helpen? De Sprookjessprokkelaar?Een betoverend sprookje over de magie van verbeelding!

Wil je het boek lezen?De sprookjes-sprokkelaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Efteling. Lezen De sprookjes-sprokkelaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN