Boom Basics Naamloze en besloten vennootschap

Boom Basics Naamloze en besloten vennootschap - J.J.A. Hamers | Tiliboo-afrobeat.com

...asics naamloze en besloten vennootschap 7e druk is een boek van J ... Boom basics naamloze en besloten vennootschap | Boeken ... .J.A. Hamers uitgegeven bij Boom Juridische uitgevers. ISBN 9789462902992 De Boom Basics geven je snel inzicht in een rechtsgebied. Door de duidelijke schema's, de puntsgewijze uitleg en de sprekende voorbeelden kom je direct tot de kern van de zaak. Boom Basics Naamloze en besloten vennootschap (Paperback). Boom Basics is een reeks boekjes, bestemd voor studenten die een juridische opleiding volgen... 'Boom Basics Naamloze en besloten vennootschap' door J.J.A. H ... bol.com | Boom Basics Naamloze en besloten vennootschap ... ... ... 'Boom Basics Naamloze en besloten vennootschap' door J.J.A. Hamers, C.A. Schwarz - Onze prijs: €9,99 - Direct te downloaden Naamloze en besloten vennootschap (Paperback). De Boom Basics geven je snel inzicht in een rechtsgebied. Door de duidelijke schema'...

INFORMATIE

AUTEUR
J.J.A. Hamers
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Boom Basics Naamloze en besloten vennootschap.pdf

OMSCHRIJVING

Boom Basics is een reeks boekjes, bestemd voor studenten die een juridische opleiding volgen aan een universiteit of hbo. De nadruk ligt op de verplichte vakken die worden gegeven in het eerste of tweede studiejaar. Boom Basics is bedoeld als aanvullende literatuur, naast het voorgeschreven studiemateriaal. Dit deeltje biedt de student een ideale mogelijkheid om snel inzicht te krijgen in het rechtspersonenrecht.

Wil je het boek lezen?Boom Basics Naamloze en besloten vennootschap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.J.A. Hamers. Lezen Boom Basics Naamloze en besloten vennootschap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN