De grote ontdekkingsreizigers

De grote ontdekkingsreizigers - Robin Hanbury-Tenison | Tiliboo-afrobeat.com

...e ontdekkingsreizigers Ze verkenden onbekende gebieden op aarde en ontdekten landen, andere volkeren en schatten ... Vind de beste grote ontdekkingsreizigers fabricaten en ... ... . Ontmoet Marco Polo en 10 andere grote ontdekkingsreizigers. De grote ontdekkingsreizigers is geschreven door een internationaal team van gezaghebbende reisauteurs, presentatoren en historici. Het is geïllustreerd met vele fraaie kunstwerken, foto¿s, gravures, kaarten en citaten van de hand van de ontdekkingsreizigers zelf, zodat wij hun avonturen ook kunnen meebeleven door hun eigen ogen en met hun eigen woorden. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 20 feb 2020 om 12:07. De tekst is beschikbaar onder de licentie Crea ... Lijst van Europese ontdekkingsreizen - Wikipedia ... . Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 20 feb 2020 om 12:07. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn.Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc., een organisatie zonder winstoogmerk. De grote ontdekkings...

INFORMATIE

AUTEUR
Robin Hanbury-Tenison
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De grote ontdekkingsreizigers.pdf

OMSCHRIJVING

In alle tijden zijn er wel mensen geweest die zich genoodzaakt voelden de grenzen van de toenmaals bekende wereld te verkennen ¿ en deze te overschrijden. Maar wat zette hen ertoe aan om zich in onbekende en onbarmhartige landen te wagen, bijna onvoorstelbare uitdagingen te trotseren en de dood te riskeren? In 40 indringende biografieën worden in dit boek de grootste ontdekkingsreizigers beschreven. Hun leven wordt belicht en hun motieven en hartstochten geanalyseerd, zodat hun grote wapenfeiten in hun context komen te staan. De grote ontdekkingsreizigers is geschreven door een internationaal team van gezaghebbende reisauteurs, presentatoren en historici. Het is geïllustreerd met vele fraaie kunstwerken, foto¿s, gravures, kaarten en citaten van de hand van de ontdekkingsreizigers zelf, zodat wij hun avonturen ook kunnen meebeleven door hun eigen ogen en met hun eigen woorden.Robin Hanbury-Tenison is een bekende ontdekkingsreiziger, auteur, filmmaker, natuurbeschermer en activist. Hij werd uitgeroepen tot ¿de nestor van de Britse ontdekkingsreizigers¿ en heeft aan meer dan dertig expedities deelgenomen.

Wil je het boek lezen?De grote ontdekkingsreizigers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robin Hanbury-Tenison. Lezen De grote ontdekkingsreizigers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN