Communicatie handboek

Communicatie handboek - Wil Michels | Tiliboo-afrobeat.com

...icatie handboek kan met recht een standaardwerk worden genoemd; al meer dan 100 ... Communicatie Handboek Wil J. Michels - StudeerSnel ... .000 studenten zijn met het boek opgeleid! In dit handboek komen onderwerpen aan bod als marketingcommunicatie en corporate en interne communicatie. Speciale aandacht is er voor het communicatieplan, de communicatie bij veranderingen en social media. handboek is dat je een beknopt en toch volledig overzicht krijgt van het vak. Meest gebruikte handboek Communicatie is een complex vakgebied. We hebben har ... Communicatie Handboek - Wil Michels / Communicatie - Knoowy ... . Meest gebruikte handboek Communicatie is een complex vakgebied. We hebben hard gewerkt om dat complexe vak zo helder en eenvoudig mogelijk op te schrijven. De prak-tijkgerichte aanpak maakt dit handboek zeer geschikt voor studenten die een communicatieopleiding volgen ... Communicatie handboek kan met recht een standaardwerk worden genoemd; al meer dan 100.000 studenten zijn met het boek opgeleid! In dit handboek komen onderwerpen aan bod als marketingcommunicatie en corporate ...

INFORMATIE

AUTEUR
Wil Michels
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Communicatie handboek.pdf

OMSCHRIJVING

Communicatie handboek 4e druk is een boek van Wil Michels uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001818968 Het Communicatie HandboekHet Communicatie Handboek is binnen het HBO al jaren verreweg het meest gebruikte leermiddel. Tienduizenden studenten hebben het gebruikt bij hun studie en werk. Het Communicatie Handboek is – drie jaar na de volgende druk – al weer geheel herschreven. Bij deze uitgave zit een persoonlijke code die je toegang geeft tot digitale ondersteuning op de website behorend bij het boek. Zo haal je nog meer rendement uit jestudie.Het communicatievak verandert razendsnel. Online communicatie en social media wijzigen het medialandschap. Wat gaan we off line doen, wat online en hoe verbinden we beide? Dat is voor veel organisaties nu de centrale vraag.In het vernieuwde Communicatie Handboek krijgen de nieuwste ontwikkelingen en actuele visies op het vak alle ruimte. De kracht van het boek is uiteraard behouden gebleven. Het Handboek geeft een breed overzicht in het vak en is toch beknopt en zeer prettig leesbaar. Corporate, marketing en interne communicatie komen helder aan bod. Speciale aandacht is er voor het communicatieplan, communicatie bij veranderingen en social media.Wil Michels staat midden in de praktijk en is ook docent binnen het hbo. Hij is marktleider op het gebied van communicatieboeken. In het Handboek - waar er al meer dan 70.000 zijn verkocht - komt al zijn kennis op een kleurrijke wijze samenBij het boek hoort een website www.communicatiehandboek.noordhoff.nl waarop het online boek, toetsvragen en cases te vinden zijn.Noordhoff Campuz CardDeze editie bevat een Noordhoff Campuz Card wat eenvoudig toegang geeft tot een groot online aanbod aan toetsen en studieondersteunende materialen. Met deze handige kaart heb je één jaar lang onbeperkt toegang tot vele online extra’s zoals oefentoetsen, samenvattingen, begrippentrainers en bijvoorbeeld online colleges.

Wil je het boek lezen?Communicatie handboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wil Michels. Lezen Communicatie handboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN