Opgroeien en ontwaken

Opgroeien en ontwaken - Adeline van Waning | Tiliboo-afrobeat.com

...lezen van 'Opgroeien en ontwaken' ben ik hiermee een stukje verder ... Opgroeien en ontwaken - eBook - Walmart.com - Walmart.com ... . Het onderzoek in dit boek bevat voor mij dan ook vele kostbaarheden in creatief denken en vergelijken en uitnodiging tot eigen meditatief onderzoek. Hedendaagse psychologie, moderne wetenschap en eeuwenoude wijsheid worden met elkaar in verband gebracht. Opgroeien en ontwaken. Hoe kunnen wij als eigentijdse wereldburgers de rijkdommen van de oosterse wijsheidtradities waarderen en deze integreren in... 'Opgroeien en ontwaken' door Adeline van Waning - Onze prijs: ... Opgroeien en ontwaken - Adeline Van Waning - 9789492010124 ... ... ... 'Opgroeien en ontwaken' door Adeline van Waning - Onze prijs: €29,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Opgroeien naar psychische volwassenheid en Ontwaken in spirituele realisatie kunnen niet los van elkaar word...

INFORMATIE

AUTEUR
Adeline van Waning
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Opgroeien en ontwaken.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe kunnen wij als eigentijdse wereldburgers de rijkdommen van de oosterse wijsheidtradities waarderen en deze integreren in westerse benaderingen? Hoe kunnen de visies en methoden uit beide tradities elkaar versterken en verdiepen en daarmee bijdragen aan vrede en groter welzijn in de wereld? Opgroeien naar psychische volwassenheid en Ontwaken in spirituele realisatie kunnen niet los van elkaar worden gezien. In dit boek verbindt Adeline van Waning psychologie, neurowetenschap en maatschappelijke ontwikkelingen met boeddhistische wijsheid en meditatie. Daarbij maakt zij gebruik van de integrale benadering waarvan filosoof Ken Wilber de grondlegger is. Elk hoofdstuk bevat een geleide meditatie. De inzichten en beoefeningen laten ons ervaren hoe we met behulp van de integrale visie de veelheid aan waardevolle kennis uit verschillende culturen toegankelijk kunnen maken. Daarbij geven ze handvatten en richting voor persoonlijke en collectieve inzet tot evenwichtige ontwikkelingen naar de toekomst. Dr. Adeline van Waning heeft gewerkt als psychiater en deed een masteropleiding in Boeddhistische Studies. Ze begeleidt mensen in meditatie en is vrijwilliger in een hospice.

Wil je het boek lezen?Opgroeien en ontwaken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Adeline van Waning. Lezen Opgroeien en ontwaken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN