Jonge kinderen, grote onderzoekers en de leraar

Jonge kinderen, grote onderzoekers en de leraar - Hilde Van Houte | Tiliboo-afrobeat.com

...inderen, grote onderzoekers en de leraar 1e druk is een boek van Hilde Van Houte uitgegeven bij Bazalt Educatieve Uitgaven ... Jonge Kinderen, Grote Onderzoekers En De Leraar ... ... . ISBN 9789059328341 De onderzoekende houding ontwikkelen en stimuleren bij kinderen. De uitdaging van onderwijs dat een onderzoekende houding bij jonge kinderen verder ontwikkelt en stimuleert is dan ook het thema (of uitgangspunt?) van dit boek. In dit boek komt de onderzoekende houding aan bod, de rol van de leraar, onderwijs dat zich richt op de onderzoekende houding, een nascholingstraject voor de leraar en tools die een hulpmiddel kunnen zijn. Jonge kinderen, grote onderzoekers en de leraar | ISBN 9789059328341 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De ... Studystore | Jonge kinderen grote onderzoekers en de ... ... . Jonge kinderen, grote onderzoekers en de leraar | ISBN 9789059328341 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Jonge kinderen, grote onderzoekers...en de leraar? is onderdeel va...

INFORMATIE

AUTEUR
Hilde Van Houte
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Jonge kinderen, grote onderzoekers en de leraar.pdf

OMSCHRIJVING

Jonge kinderen, grote onderzoekers en de leraar 1e druk is een boek van Hilde Van Houte uitgegeven bij Bazalt Educatieve Uitgaven. ISBN 9789059328341 De onderzoekende houding ontwikkelen en stimuleren bij kinderen. In dit boek gaat het niet om het maken van wetenschappers, maar om het stimuleren van de interne onderzoeker in een wereld die blijft verwonderen. Verwondering...Ieder kind bekijkt de wereld vol verwondering en nieuwsgierigheid. Deze vaardigheid maakt van hen grote onderzoekers en vraagt om onderwijs dat inspeelt op deze natuurlijke nieuwsgierigheid. De uitdaging van onderwijs dat een onderzoekende houding bij jonge kinderen verder ontwikkelt en stimuleert is dan ook het thema of uitgangspunt van dit boek. In dit boek komt de onderzoekende houding aan bod, de rol van de leraar, onderwijs dat zich richt op de onderzoekende houding, een nascholingstraject voor de leraar en tools die een hulpmiddel kunnen zijn. Deze uitgave richt zich naar iedereen die betrokken is bij het kleuteronderwijs, waarbij er inspiratie geput kan worden uit praktijkvoorbeelden, nascholingssessies en theoretische achtergronden. DoelgroepGroep 1 en 2 en begeleiders/leraren van peuters en kleuters (voor stimuleren van een onderzoekende houding bij 3 t/m 6 jarigen) Wilt u geschoold worden in het gedachtegoed vanuit deze uitgave om binnen uw onderwijs te werken aan de onderzoekende houding van leerlingen? Neem contact op met [email protected] voor meer informatie over de trainings- en adviesmogelijkheden.

Wil je het boek lezen?Jonge kinderen, grote onderzoekers en de leraar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hilde Van Houte. Lezen Jonge kinderen, grote onderzoekers en de leraar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN