Istanbul

Istanbul - Mohamed El-Fers | Tiliboo-afrobeat.com

...oel of Istanbul (uitspraak [ˈɪstɑnbul]?, Turks: İstanbul, uitspraak [isˈtɑnbul]?) is een stad in het Europese en Aziatische deel van Turkije en was de hoofdstad van het Ottomaanse Rijk ... Vliegtickets Amsterdam - Istanbul | CheapTickets.nl ... .Daarvoor was ze onder de naam Constantinopel hoofdstad van het Byzantijnse Rijk.De stad is oorspronkelijk gesticht door Griekse kolonisten in 667 v.Chr. en werd door hen Byzantion (Latijn: Byzantium ... Wat te doen in Istanbul, Turkije. Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto's van de beste activiteiten in Istanbul op Tripadvisor. Istanbul (/ ˌ ɪ s t æ n ˈ b ʊ l /, also US: / ˈ ... Stedentrip Istanbul - De beste deal | D-reizen ... . Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto's van de beste activiteiten in Istanbul op Tripadvisor. Istanbul (/ ˌ ɪ s t æ n ˈ b ʊ l /, also US: / ˈ ɪ s t æ n b ʊ l /; Turkish: İstanbul [isˈtanbuɫ] ()), formerly known as Byzantium and Constantinople, is the most populous city in Turkey and the country's economic, cultural and historic center. Istanbul is ...

INFORMATIE

AUTEUR
Mohamed El-Fers
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Istanbul.pdf

OMSCHRIJVING

Annabelle Parker in De Gouden Horn: De gids is vermakelijk geschreven met leerzame stukjes voor iedere bezoeker. Wist u bijvoorbeeld dat de spectaculaire race in de James Bondfilm 'From Russia With Love' zich in de cisternen van het Yerebatan Saray afspeelde? Of hoe u beleefd over de prijzen in de Grote Bazaar kunt onderhandelen? Turkijenet: 'Niet zelden verschijnen reisgidsen in deskundigen taal met weliswaar uiterst betrouwbare beschrijvingen en documentaties, maar voor een doorsnee lezer saai en niet gemakkelijk te begrijpen. Bovendien missen deze uitgaven niet zelden vanwege een eenzijdige oriëntatie op deelgebieden de vele facetten die een grote stad te bieden heeft.' De reisgids van El-Fers is 'Istanbul van binnenuit gezien; geschreven door een deskundig auteur die op meeslepende wijze `zijn` stad beschrijft.' Türkevi: 'Het boek heeft onder de Turkije-reizigers een ware cultstatus verworven. Een generatie Istanbulgangers heeft er deze fascinerende stad beter door leren kennen. De Stadsgids Istanbul is meer dan een praktische wegwijzer of de insider-gids die van de platgetreden paden wijkt.

Wil je het boek lezen?Istanbul in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mohamed El-Fers. Lezen Istanbul Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN