God En De Kosmos

God En De Kosmos - John Byl | Tiliboo-afrobeat.com

...De Kosmos (Onbekende bindwijze). In de Bijbel hebben we een bron van kennis waaraan alle anderebronnen ondergeschikt zijn ... Mysteriën van God, kosmos, mens - gratis online programma ... ... . Daardoor zijn we in... God En De Kosmos - een christelijke visie op tijd, ruimte en heelal book. Read 7 reviews from the world's largest community for readers. In de Bijbel heb... Op de populaire Amerikaanse nieuwswebsite Huffingtonpost.com staan 21 redenen voor slimme mensen om niet in God te geloven. In een serie blogs houdt theoloog Marinus de Jong deze redenen tegen het licht. In deze aflevering reden #12: 'God is g ... Er was altijd al een kosmos zonder God - NRC ... . In een serie blogs houdt theoloog Marinus de Jong deze redenen tegen het licht. In deze aflevering reden #12: 'God is geen overtuigende oorzaak van het ontstaan van de kosmos.' Stephen Hawking en de afwezigheid van God De bewierookte Britse natuurkundige Stephen Hawking (1942-2018) is bij het gewone publiek vooral bekend vanwege zijn 'A Brief History of Time' (198...

INFORMATIE

AUTEUR
John Byl
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
God En De Kosmos.pdf

OMSCHRIJVING

In de Bijbel hebben we een bron van kennis waaraan alle anderebronnen ondergeschikt zijn. Daardoor zijn we in staat Gods bedoeling te kennen, voorzover het Hem heeft behaagd die aan ons teopenbaren.Met deze gedachte als uitgangspunt plaatst Byl kritische kanttekeningen bij het wereldbeeld van de moderne kosmologie, inclusief de big bang-theorie. Hij bespreekt onder andere de beperktheid van de menselijke kennis, het zoeken naar buitenaards intelligent leven, het bestaan van een geestelijke wereld, de hemel, de engelen en het leven na de dood.Byl's _benadering biedt een verfrissend tegenwicht tegen de somberheid en de zinloosheid in de opvattingen binnen de moderne kosmologie.

Wil je het boek lezen?God En De Kosmos in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Byl. Lezen God En De Kosmos Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN