De poort naar de geestelijke wereld

De poort naar de geestelijke wereld - Mieke Mosmuller | Tiliboo-afrobeat.com

...t naar de geestelijke wereld geopend kan worden ... Vrijdag 24 april 2020 - De drie poorten naar de ... ... . De sleutel voor deze poort is de uitzonderingstoestand waarin de strevende mens zich verplaatst wanneer hij probeert het denken te observeren terwijl hij denkt. Door het betreden van deze toestand, die daardoor een 'uitzondering' is dat deze alleen in vrijheid ingenomen kan worden ... De poort naar de geestelijke wereld Met grendels en scharnieren Mieke Mosmuller In dit boek tracht de auteur - door uitvoerig in te gaan op verschillende standpunten met betrekking tot het vraagstuk van het observeren van het denken - te laten zien dat de poort naar de geestelijke wereld geopend kan worden. De poort naar de geestelijke wereld - Mieke. ... Wat is de geestelijke wereld? - Herschepping ... . De poort naar de geestelijke wereld - Mieke. 2 2 x gezien 0 0 x bewaard sinds 17 okt. '19, 09:07. Bewaar ... De drie poorten naar de GEESTELIJKE WERELD Door drie poorten schrijdt het kind vanuit de hemel de aarde binnen. Door drie poorten heen kan de volwassen mens ...

INFORMATIE

AUTEUR
Mieke Mosmuller
DIMENSIE
7,3 MB
BESTANDSNAAM
De poort naar de geestelijke wereld.pdf

OMSCHRIJVING

M I E K E M O S M U L L E RDe poort naar de geestelijke wereldIn dit boek tracht de auteur - door uitvoerig in te gaan op verschillende standpuntenmet betrekking tot het vraagstuk van het observeren van het denken - te laten zien datde poort naar de geestelijke wereld geopend kan worden. De sleutel voor deze poort isde uitzonderingstoestand waarin de strevende mens zich verplaatst wanneer hij probeerthet denken te observeren terwijl hij denkt. Door het betreden van deze toestand, diedaardoor een 'uitzondering' is dat deze alleen in vrijheid ingenomen kan worden,metamorfoseert het denken van de ziel zich in een geestelijk denken. Leert de denkermet zijn geestelijk denken als met een oog om zich heen te kijken, dan schouwt het dezuiver geestelijke wereld.Naast eigen ervaringen met de observatie van het denken bevat het boek kritischebeschouwingen van 'Beobachtung des Denkens bei Rudolf Steiner' van MichaelMuschalle en 'Intuïtion und Ich-Erfahrung' van Renatus Ziegler.

Wil je het boek lezen?De poort naar de geestelijke wereld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mieke Mosmuller. Lezen De poort naar de geestelijke wereld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN