Astrologiepakket

Astrologiepakket - B. Jenner | Tiliboo-afrobeat.com

...ogiepakket (Paperback). Deze doos bevat een boekje, een Astro-draaischijf en kaarten ... Pierre Franckh: Glucksregeln fur die Liebe, - Te koop ... ... ... Home [belgis.be] ... ogiepakket (Paperback). Deze doos bevat een boekje, een Astro-draaischijf en kaarten. Ontdek hoe de zon, maan, Mars en Venus, de hemellichamen die... Dit is absoluut een uniek stuk software dat zeer waarschijnlijk door geen enkel ander Nederlands astrologiepakket is gemaakt en dit maakt Newcomb Versie-3 tot een der aantrekkelijkste astrologieprogramma's in Nederland. Op boekwinkeltj...

INFORMATIE

AUTEUR
B. Jenner
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Astrologiepakket.pdf

OMSCHRIJVING

Deze doos bevat een boekje, een Astro-draaischijf en kaarten. Ontdek hoe de zon, maan, Mars en Venus, de hemellichamen die het dichts bij de aarde staan, ons leven be•nvloeden en kracht geven. Door Astrologie te raadplegen kun je niet alleen je eigen unieke geboortehoroscoop trekken, maar ook die van een vriendin of geliefde. Zoek uit wat jou en je vrienden werkelijk beweegt - zijn jullie een goede combinatie? Ontdek de belangrijkste aspecten van je innerlijk en wat de toekomst voor je in petto heeft.

Wil je het boek lezen?Astrologiepakket in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. Jenner. Lezen Astrologiepakket Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN