Vertelplaten Anansi de spin en de gulzige tijger

Vertelplaten Anansi de spin en de gulzige tijger - Iven Cudogham | Tiliboo-afrobeat.com

...ijke tekst van voormalig AT5-kinderpresentator Iven Cudogham (vader van 7 kinderen, net als Anansi) neemt iedereen voor de slimme maar ondeugende spin in ... bol.com | Anansi de spin en de gulzige tijger, Iven ... ... . De warme illustraties van Moldybyrd Studio maken van Anansi de spin en de gulzige tijger een onmisbare titel De vrolijke tekst van voormalig AT5-kinderpresentator Iven Cudogham (vader van 7 kinderen, net als Anansi) neemt iedereen voor de slimme maar ondeugende spin in. De warme illustraties van Moldybyrd Studio maken van Anansi de spin en de gulzige tijger een onmisbare titel. Zo ook in het prentenboek Anansi de spin ... Kinderburgemeester Ilias en Anansi de spin - AT5 ... . De warme illustraties van Moldybyrd Studio maken van Anansi de spin en de gulzige tijger een onmisbare titel. Zo ook in het prentenboek Anansi de spin en de gulzige tijger. Als Anansi zijn ontbijtje uit de koelkast wil halen blijkt deze te zijn leeggeroofd door Tijger. Er ligt alleen nog een rot ei. Tijger blijkt ook het eten van de andere dieren gestolen te hebben. Konijn, Schildpad, Aap en Haan zijn boos en ze mop...

INFORMATIE

AUTEUR
Iven Cudogham
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Vertelplaten Anansi de spin en de gulzige tijger.pdf

OMSCHRIJVING

Grote vertelplaten, perfect voor het voorlezen voor de klas of crèche, bij het prachtige prentenboek "Anansi de spin en de gulzige tijger'.De 15 grote, prachtig geïllustreerde platen zijn ideaal voor tijdens het voorlezen van het verhaal over de slimme Anansi. De ondeugende spin weet al eeuwenlang jong en oud te boeien. Dankzij het formaat komen de betoverende illustraties nog beter tot hun recht.Het prachtige verhaal van voormalig AT5-kinderpresentator Iven Cudogham (vader van 7 kinderen, net als Anansi) neemt iedereen voor de slimme maar ondeugende spin in. De warme illustraties van Moldybyrd Studio komen op de grote platen prachtig uit.

Wil je het boek lezen?Vertelplaten Anansi de spin en de gulzige tijger in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Iven Cudogham. Lezen Vertelplaten Anansi de spin en de gulzige tijger Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN