Je kunt meer dan je denkt!

Je kunt meer dan je denkt! - E. Bovee | Tiliboo-afrobeat.com

... hier lezen over moeilijke gevoelens en gedachtes tijdens je herstel en super veel tips vinden over alles wat te maken heeft met herstel en goed voor jezelf zorgen ... 5 minuten planken: je kunt meer dan je denkt! | De ... ... . Ik hoop dat dit een plekje kan zijn waarin je hoop, motivatie en houvast kunt vinden wanneer dat even nodig is. Wil je meer uit jezelf, je werk en je leven halen? Dan ben jij de juiste persoon om naar het Groei-Event 'JIJ kan meer dan je denkt' te komen!!. Tijdens dit actieve en leerzame Event onder leiding van de ervaren inspirerende TOP-trainer en coach Neelienke Toering krijg jij meer leiderschap en invloed op j ... Boek | Je kunt meer dan je denkt ♥ Herstel op de eerste plek ... . Tijdens dit actieve en leerzame Event onder leiding van de ervaren inspirerende TOP-trainer en coach Neelienke Toering krijg jij meer leiderschap en invloed op jouw werk en leven!. Schrijf je nu in en profiteer van de vroegboekkorting. JE KUNT MEER DAN JE DENKT! De 31ste Masterclass van Mind&Health werd op 30 oktober 2017 gegeven door flowspecialist Evert Heintz (42). Hij overleefde een bijna dodelijke val in een gletsjerspleet. Het inzicht en de kracht waarmee h...

INFORMATIE

AUTEUR
E. Bovee
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Je kunt meer dan je denkt!.pdf

OMSCHRIJVING

Je kunt meer dan je denkt! 1e druk is een boek van E. Bovee uitgegeven bij Uitgeverij Acco. ISBN 9789033459436 Je kunt meer dan je denkt!is een uitgebreide, kant en klare faalangstreductietraining. De training bestaat uit drie onderdelen: een theoretische basis (wat is faalangst, wat zijn de kenmerken en de oorzaken (op school en thuis), hoe denken kinderen met faalangst?), een handleiding (hoe faalangstige kinderen signaleren en begeleiden?), en uiteraard de training voor de onderbouw en bovenbouw van de basisschool. De training is opgebouwd uit negen bijeenkomsten, die volledig zijn uitgewerkt met leerdoelen en activiteiten. Hierbij is ruimte om de activiteiten aan te passen aan de doelgroep. Uit ervaring is gebleken dat ook binnen het speciaal onderwijs met deze training gewerkt kan worden. De bijeenkomsten hebben elk een eigen thema: van het bewust zijn van je eigen lichaam, het leren herkennen van emoties, het mogen maken van fouten, naar probleemoplossend denken. Door deze training leren kinderen beter omgaan met hun faalangst. Het is een praktische, verrassende training die voor elke beroepsbeoefenaar binnen het onderwijs erg gemakkelijk te gebruiken is.

Wil je het boek lezen?Je kunt meer dan je denkt! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E. Bovee. Lezen Je kunt meer dan je denkt! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN