Happinez - Ayurveda

Happinez - Ayurveda - Happinez | Tiliboo-afrobeat.com

...da is een van de oudste geneeswijzen ter wereld en populairder dan ooit ... Ayurvedische voeding | Maharishi Ayurveda ... . Het is een holistische leer die ons met onder andere heel concrete voedingsadviezen laat zien hoe we gezonder en energieker kunnen worden. Drie energietypes. Volgens de ayurveda zijn mensen een verzameling van energieën, net als de hele kosmos. Ayurveda (Hardcover). De oorsprong * de recepten * de filosofieDe wetenschap van het leven, dat betekent ayurveda letterlijk. ... Uitgever: Happinez. Nederlands Hardcover 9789400506077 ... Volgen ... Happinez & Ayurveda, boekreview - Happy and healthy nl ... . ... Uitgever: Happinez. Nederlands Hardcover 9789400506077 ... Volgens de Ayurveda heeft ieder individu een eigen, uniek pad naar gezondheid en geluk afhankelijk van je dosha type. Hoe je meditatie, yoga en voeding toepast, is dus voor iedereen verschil...

INFORMATIE

AUTEUR
Happinez
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Happinez - Ayurveda.pdf

OMSCHRIJVING

Ayurveda bestaat al duizenden jaren, maar is nog altijd actueel. Deze Indiase gezondheidsleer lijkt zelfs met de dag populairder te worden in het Westen. De rijke filosofie laat ons zien hoe we in harmonie kunnen leven, met onszelf, met anderen, met de natuur. Als we in balans zijn, zitten we lekker in ons vel. We voelen ons gezond en bruisen van de energie. Een boek dat je helpt om het mooiste uit jezelf te halen. Boordevol wijsheid, recepten, praktische tips en prachtige foto's.

Wil je het boek lezen?Happinez - Ayurveda in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Happinez. Lezen Happinez - Ayurveda Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN