De militaire operaties van de Tweede Wereldoorlog

De militaire operaties van de Tweede Wereldoorlog - G.J.M. Kellner | Tiliboo-afrobeat.com

...egorie Operatie tijdens de Tweede Wereldoorlog biedt een overzicht van artikelen over militaire operaties en campagnes tijdens de Tweede Wereldoorlog ... STIWOT Forum - Toon forum - Tweede Wereldoorlog ... .: Hulpmiddelen: Alle categorie├źn - Toon bovenliggende categorieboom (png/svg) - Toon onderliggende categorieboom (png/svg) - Zoek artikelen met PetScan Deze lijst van operaties tijdens de Tweede Wereldoorlog geeft een chronologisch overzicht volgens strijdkrachten van de offensieven en plannen bij hun codenaam tijdens de Tweede Wereldoorlog.De cursief gedrukte tekst duidt aan wanneer een operatie is mislukt. Het tweede stukje geeft het doel of extra informatie weer. Dit boek van G.J.M. ... Categorie:Operatie tijdens de Tweede Wereldoorlog - Wikipedia ... .De cursief gedrukte tekst duidt aan wanneer een operatie is mislukt. Het tweede stukje geeft het doel of extra informatie weer. Dit boek van G.J.M. Kellner is een geweldig naslagwerk over letterlijk alle operaties in de Tweede Wereldoorlog. Onpartijdig geschreven, duidelijke taal en goed samengevat voor als je even niet meer weet wat welke o...

INFORMATIE

AUTEUR
G.J.M. Kellner
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De militaire operaties van de Tweede Wereldoorlog.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek geeft een volledig overzicht van de militaire en logistieke operaties uit de periode 1939 - 1945. Niet alleen bekende operaties maar ook geheime commandoacties ver achter het front worden behandeld. De auteur heeft zich ook niet beperkt tot het West-Europese theater maar besteed ook aandacht aan de slagen in de Pacific en het Oostfront. Het is het resulaat van jarenlang onderzoek waarbij de auteur uit de meest diverse bronnen informatie heeft verzameld. De operaties worden uitvoerig beschreven en zijn alfabetisch geordend op codenaam. Het is een handig en monumentaal naslagwerk, zondermeer een standaardwerk over de Tweede Wereldoorlog.

Wil je het boek lezen?De militaire operaties van de Tweede Wereldoorlog in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G.J.M. Kellner. Lezen De militaire operaties van de Tweede Wereldoorlog Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN