Astrologie als ambacht

Astrologie als ambacht - M. Hermes | Tiliboo-afrobeat.com

...logie als ambacht wordt de werkwijze van met name de Arabische astroloog Mâshâ'allâh (Messahalla, 770-ca ... Martien Hermes - Astroloog, Astrocoaching - Astro ... ... . 815) systematisch en stapsgewijs verkend en behandeld. Hierbij wordt gebruik gemaakt van twee andere gerespecteerde klassieke bronnen, te weten Sahl Ibn Bishr (Zahel of Zael, ca. 822-850) en Abû Ma'šhar (Albumassar, ca. 886). Astrologie als ambacht (Paperback). Twintig jaar na het overlijden van Krishnamurti (1895-1986) lijkt zijnbetekenis voor het geestelijk klimaat in de... 2007- Astrologie als ambacht, klassieke uurhoekastrologie. 2015- Bewegen en bewogen worden. 2008 - Goed ... Astrologie als ambacht ebook - M. Hermes .pdf - macdiebocta ... ... 2007- Astrologie als ambacht, klassieke uurhoekastrologie. 2015- Bewegen en bewogen worden. 2008 - Goede tijden, slechte tijden. Prognose met zodiakale Aphesis van het Pars Daimon. Moderne carrières en biografieën in beeld gebracht met Hellenistische Astrologie. Auteur: Hermesde as...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Hermes
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Astrologie als ambacht.pdf

OMSCHRIJVING

Twintig jaar na het overlijden van Krishnamurti (1895-1986) lijkt zijnbetekenis voor het geestelijk klimaat in de wereld eerder toe dan af tenemenSinds enige jaren beleeft de klassieke astrologie een comeback. Antiekeen middeleeuwse bronnen worden door en voor astrologen vertaald en werpeneen verhelderend en vernieuwend licht op de astrologische vakkennis.Kennis die leek verloren te zijn gegaan is herboren.De uurhoekastrologie is een astrologisch specialisme dat zich specifiekricht op het beantwoorden van uiteenlopende vragen als ‘Wordt mijn hondweer beter?’, ‘Krijg ik iets van de erfenis?’, ‘Zal het mooi weer zijn opde dag dat ik mijn tuinfeest organiseer?’ of ‘Krijg ik die baan waarop ikgesolliciteerd heb?’ De astroloog beantwoordt deze vragen aan de hand vande horoscoop die berekend wordt voor het moment waarop hem een vraagwordt gesteld: de vraaghoroscoop. Er is dus geen geboortehoroscoop voornodig. Deze vraaghoroscoop wordt geanalyseerd door het volgen van eenaantal eenvoudig te leren klassieke duidingsregels en beperkt zich toteen klein aantal onderdelen van deze vraaghoroscoop: twee of drieplaneten en een paar astrologische huizen.

Wil je het boek lezen?Astrologie als ambacht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Hermes. Lezen Astrologie als ambacht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN