Zo De Ouden Zongen

Zo De Ouden Zongen - Jacques Kloters | Tiliboo-afrobeat.com

...den Zongen (Hardcover). Sinds 1989 verschijnen er bloemlezingen van liedjes die samengesteld zijn door Jacques Klöters, en sinds 1989 krijgt hij ... Zo de ouden zongen, zo piepen de jongen, Schelte Adamsz ... ... ... Eén spreekwoord bevat `zoals de ouden zongen piepen de jongen` zoals de ouden zongen piepen de jongen (=de jongeren leren het van de ouderen); Bronnen De spreekwoorden en gezegden zijn afkomstig van Wikiquote, Wikipedia en onze gebruikers. Steen & Jordaens: Zoals de ouden zongen… 11 juli 2017 - 14 januari 2018 In het Mauritshuis vindt u tijdelijk niet één, maar twee voorstellingen van het spreekwoord Zoals de ouden zongen, zo piepen de jongen.Ons grote schilderij van Jan Steen heeft namelijk gezelschap van een schilderij van Jacob Jordaens, een bruikleen van het Koninkl ... Zo de ouden zongen - Ben Hartman ... .Ons grote schilderij van Jan Steen heeft namelijk gezelschap van een schilderij van Jacob Jordaens, een bruikleen van het Koninkl...

INFORMATIE

AUTEUR
Jacques Kloters
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Zo De Ouden Zongen.pdf

OMSCHRIJVING

Sinds 1989 verschijnen er bloemlezingen van liedjes die samengesteld zijn door Jacques Klöters, en sinds 1989 krijgt hij de vraag: waarom zitten de melodieën van de liedjes er niet bij? Bij een goed liedje zijn tekst en muziek onafscheidelijk. Er was vroeger een hele bedrijfstak die zich bezighield met het opschrijven, drukken en uitgeven van liedjes. Bladmuziek noemde men de stukjes muziek met vaak mooie omslagen die op de piano werden gezet, waarna iedereen kon meezingen.Er is weer behoefte aan bladmuziek. Overal zijn koren die levensliederen zingen, overal zijn artiesten die oud repertoire zoeken, overal zijn mensen die op een piano of een keyboard de grote successen van toen willen spelen.Zo de ouden zongen is een kwaliteitsproduct: de mooiste levensliederen, in geuren en kleuren verzameld door Jacques Klöters, met de geschiedenis erbij vermeld en deskundige toelichtingen op de tekst.

Wil je het boek lezen?Zo De Ouden Zongen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jacques Kloters. Lezen Zo De Ouden Zongen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN