Voor Dummies - Spiritualiteit voor Dummies

Voor Dummies - Spiritualiteit voor Dummies - Sharon Janis | Tiliboo-afrobeat.com

...mies - Spiritualiteit voor Dummies (Paperback) ... Boeken dummies | De Slegte ... . Voed je ziel met de inspirerende muziek op de cdOntdek hoe je met spiritualiteit meer betekenis... De Grote Spiritualiteit voor Dummies is samengesteld uit de beste teksten van negentien verschillende boeken uit de Voor Dummies-reeks. Een aantal van deze boeken werd nog niet eerder in het Nederlands gepubliceerd. Lees de eerste pagina's. Reviews. Schrijf een review. 2.8. van de 5. Voor Dummies - Spiritualiteit ... Vrijmetselarij voor Dummies: Recensie: Atheïstische ... ... . 2.8. van de 5. Voor Dummies - Spiritualiteit voor Dummies. Wil je weten wat spiritualiteit nu echt betekent en hoe je het kunt gebruiken voor een beter leven?... De pocketeditie van 'Spiritualiteit voor Dummies' brengt spiritualiteit terug op aarde, met toelichtingen en spirituele oefeningen zoals meditatie, yoga en gebed...

INFORMATIE

AUTEUR
Sharon Janis
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Voor Dummies - Spiritualiteit voor Dummies.pdf

OMSCHRIJVING

Voed je ziel met de inspirerende muziek op de cdOntdek hoe je met spiritualiteit meer betekenis aan je leven kunt gevenWil je weten wat spiritualiteit nu echt betekent en hoe je het kunt gebruiken voor een beter leven? De pocketeditie van Spiritualiteit voor Dummies brengt spiritualiteit terug op aarde, met toelichtingen en spirituele oefeningen zoals meditatie, yoga en gebed. Je ontdekt hoe je relaties met mensen kunt verbeteren, de band tussen lichaam en geest kunt versterken, je dromen kunt verwezenlijken en kunt groeien door tegenslag.Sharon Janis leefde tien jaar in een ashram, waar zij video’s over Indiase spirituele filosofie produceerde, voordat ze naar Hollywood verhuisde en met haar werk voor film en tv veel prijzen won.

Wil je het boek lezen?Voor Dummies - Spiritualiteit voor Dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sharon Janis. Lezen Voor Dummies - Spiritualiteit voor Dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN