Koken

Koken - James Peterson | Tiliboo-afrobeat.com

...is een culinaire community met ruim 390.000 recepten en duizenden restaurants en recensies ... Recepten | 24Kitchen ... . Ook vind je er duizenden interessante artikelen en tips over koken, eten en drinken. Op zoek naar een heerlijk recept? Bij Allerhande vind je de lekkerste recepten voor elk moment. Van een snelle maaltijd tot heerlijk bakrecepten. Bekijk de recepten. Kook spelletjes op Spelletjes.nl Meer dan 5000 gratis spelletjes en online games voor elke leeftijd. Cooking games op Spelletjes.nl! Koken vanavond ? Gebruik dan dit handige keukenhulpje ! ... Koken - Creative website publishing ... . Cooking games op Spelletjes.nl! Koken vanavond ? Gebruik dan dit handige keukenhulpje ! Deel je recepten met andere gebruikers en stel zelf een kookboek samen met je eigen favoriete recepten. Iedereen kan koken ...

INFORMATIE

AUTEUR
James Peterson
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Koken.pdf

OMSCHRIJVING

Van de auteur van Bakken en Wat je als kok moet weten.Koken begint met een beknopt overzicht van de tien basistechnieken: braden, pocheren, sauteren, stomen, frituren, grillen, roken, barbecueën en koken.In de recepten komen die dingen aan de orde waar thuiskoks vaak moeite mee hebben: van gebraden kip, gegrilde biefstuk en gestoofde vis tot aardappelpuree en jus, pizza's en bosvruchtentaart. Maar er zijn ook meer uitdagende recepten, zoals je zult zien bij bijvoorbeeld de hapjes en de bij-, voor-, hoofd- en nagerechten.Petersons passie voor zijn vak en zijn gave om de technieken helder uit te leggen, brengen de intuïtieve kok in iedereen naar boven.De duidelijke foto's laten stap voor stap zien hoe bepaalde culinaire handelingen moeten worden verricht; bijvoorbeeld hoe je een kip in stukken verdeelt, een oester uit de schelp haalt, een hele vis braadt, jus maakt, een artisjok voorbereidt en een taart glazuurt.Na twintig jaar lesgegeven te hebben in de basisprincipes van het koken, heeft James Peterson zijn jarenlange kennis en ervaring gebundeld in een masterclass: Koken. Door middel van ruim 600 recepten en 1500 instructiefoto's onthult Peterson zijn keukengeheimen met onvervalste charme, deskundige aanwijzingen en een sterk gevoel voor de hedendaagse kookkunst.Een aantal hoogtepunten uit dit boek:Krabkoekjes - Chinese scherpzure soep - Marokkaanse kiptajine - Salade niçoise - In witte wijn gestoomde mosselen - Gebraden lamsbout - Varkenshaas met paddenstoelensaus - Teriyaki van zalm - Garnalencurry - Preigratin - Ravioli met boter, walnoten en salie - Donker roggebrood - Focaccia met zwarte olijven en uien - Citroen-meringuetaart - Duivelscake - Biscotti.

Wil je het boek lezen?Koken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur James Peterson. Lezen Koken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN