De taal van de stenen 1 - De zonen van de tovenaar

De taal van de stenen 1 - De zonen van de tovenaar - Bieke Roose | Tiliboo-afrobeat.com

...l van de stenen 1 - De zonen van de tovenaar (Paperback) ... Inhoud Geheime Leer deel 1 - Theosofie ... . De kracht van illusiesMaarten en Wannes zijn de zonen van Alquinus Altaris, een... De zonen van de tovenaar - De taal van de stenen | ISBN 9789079552771 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Recensie achterlaten De taal van de stenen - De zonen van de tovenaar deel 1 Uw waardering. Rating. 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars. Naam. Samenvat ... De zonen van de tovenaar, Bieke Roose - Paperback ... ... . 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars. Naam. Samenvatting. Recensie. Recensie indienen. Boeken top 10. Op zoek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10. Als het bloedt Stephen King De kracht van illusies Maarten en Wannes zijn de zonen van Alquinus Altaris, een belangrijk tovenaar die zijn collega's wel eens durft tegen te werken. Wanneer er een sterke vijand opdaagt verdwijnt hij gewoon. Wanneer zijn zonen van de mensenschool thuiskomen, vinden ze een lege plek waar eens hu...

INFORMATIE

AUTEUR
Bieke Roose
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De taal van de stenen 1 - De zonen van de tovenaar.pdf

OMSCHRIJVING

De kracht van illusiesMaarten en Wannes zijn de zonen van Alquinus Altaris, een belangrijk tovenaar die zijn collega’s wel eens durft tegen te werken. Wanneer er een sterke vijand opdaagt verdwijnt hij gewoon. Wanneer zijn zonen van de mensenschool thuiskomen, vinden ze een lege plek waar eens hun huis stond… Voor Maarten en Wannes betekent de zoektocht naar hun vader het begin van een reeks spannende avonturen en ontmoetingen: een Schim van tweeduizend jaar oud, een verloren gewaande tante, Pelicanus, een verdorven tovenaar die magische poppen maakt waarmee hij de mensenkinderen in zijn macht probeert te krijgen en tegelijk de Altarisfamilie wil uitroeien.Gelukkig staat Maarten er niet alleen voor: hij heeft zijn jongere broer Wannes, die nergens bang voor is, het heksenmeisje Pica en een goedaardige weerwolf, die trouwer is dan een hond.Met vier gaan ze op zoek naar Alquinus. Maarten leert enorm veel: over verschillen in karakters, over de taal der stenen en over zijn eigen Kracht. Maar het moeilijkste voor hem is leren aanvaarden dat zijn vader niet die grote tovenaar is die hij zich droomde. Een adembenemend, magisch boek!Bieke Roose (°1958,Gent)“Schrijven is een reden om te leven.” (Graham Swift) Ik begon verhaaltjes te schrijven als achtjarige en ben daar nooit mee gestopt. Mijn grootste fan was mijn jongere zusje voor wie ik mijn heldenverhalen aanpaste wanneer het voor haar bedtijd was. Ik las ook alles wat ik te pakken kreeg. Mijn sprookjesboek was daarbij erg belangrijk. Sprookjes zijn voor mij de spiegel van onze oeroude denkwijzen. Mijn grote leermeester was Tolkien, hij leerde me hoe je een wereld kon scheppen! Maar ik dank ook de vele andere auteurs die me voorgingen, want schrijven leer je vooral ook door te lezen! Mijn passies waren het voedsel voor mijn verhalen: het verleden, de geologie, de plantkunde, de psychologie, de kwantumfysica en de kosmologie. Ik verwerk wat ik leer in mijn verhalen. Ik hou daarbij de uitspraak van Einstein in het achterhoofd: ‘Fantasie is belangrijker dan kennis.’ Niet wat je weet, maar wat je ermee creëert, is belangrijk.Vorig jaar verscheen het kinderliedjesboek ‘De Fanfare’ bij uitgeverij De Eenhoorn. In die liedjes zong ik mijn liefde uit voor mijn zonen, de bomen, het water en alles wat een klein kind aanbelangt. De Tovenaarszonen is mijn eerste echte verhaal!

Wil je het boek lezen?De taal van de stenen 1 - De zonen van de tovenaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bieke Roose. Lezen De taal van de stenen 1 - De zonen van de tovenaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN