De liefde van een half leven

De liefde van een half leven - Eileen Chang | Tiliboo-afrobeat.com

...liefde van een half leven draait het voornamelijk om de gedoemde liefde tussen Shijun (m) en Manzhen (v), twee hardwerkende mensen uit Shanghai ... Eileen Chang - De liefde van een half leven - Ik vind ... ... . De liefde tussen de twee tegenpolen - Shijun is vrij bedeesd en onzeker, Manzhen levendig en impulsief - ontwikkelt zich langzaam; Chang neemt uitgebreid de tijd om hun groeiende band uit te werken. 'De liefde van een half leven' is een prachtig document over het China in die jaren. Vooral de uitvoerig beschrijvende passages zijn een lust om te lezen en maken het verhaal als een film op je netvlies. Chang weet het op een ... bol.com | De liefde van een half leven, Eileen Chang ... ... . Vooral de uitvoerig beschrijvende passages zijn een lust om te lezen en maken het verhaal als een film op je netvlies. Chang weet het op een geraffineerde en subtiele manier te beschrijven. Lees „De liefde van een half leven" door Eileen Chang verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Als de verlegen jonge ingenieur Shijun in de fabriek Manzhen ontmoet, wordt hij getroffen door haar subtiele schoonheid ... De daden van karakters in het boek zijn...

INFORMATIE

AUTEUR
Eileen Chang
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De liefde van een half leven.pdf

OMSCHRIJVING

Als de verlegen jonge ingenieur Shijun in de fabriek Manzhen ontmoet, wordt hij getroffen door haar subtiele schoonheid en hoopvolle karakter. Al snel bloeit een liefde tussen hen op. Maar druk vanuit hun familie en gebeurtenissen buiten hun invloed vernietigen al snel de mogelijkheid van een toekomst samen. Kan het paar de weg terug naar elkaar vinden? Of worden ze daarin gehinderd door de trauma's uit het verleden? De liefde van een half leven, gesitueerd in het Shanghai van de jaren dertig, is een rijk en ontroerend verhaal over liefde, hoop en de boze krachten die ons – ondanks onze uiterste inspanningen – kunnen overweldigen. Deze tijdloze, internationaal herontdekte roman is nu voor het eerst in het Nederlands vertaald door Silvia Marijnissen, die deze uitgave ook van een nawoord heeft voorzien.

Wil je het boek lezen?De liefde van een half leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eileen Chang. Lezen De liefde van een half leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN