De intelligente organisatie

De intelligente organisatie - Daan van Beek | Tiliboo-afrobeat.com

...elligente organisatie is sensitief, slim en snel ... bol.com | De intelligente organisatie | 9789490986131 ... ... . Het is een beproefd managementconcept dat vele bedrijven en overheden toepassen. Het concept is beschreven in het boek van Daan van Beek. De intelligente organisatie verbetert haar prestaties en resultaten continu. Op basis van waardevolle inzichten, Big Data en onvervalste KPI's. De intelligente organisatie is sensitief, slim en snel. Zij richt doelbewust haar zintuigen op de meest relevante signalen, verwerkt die met het brein tot zinvolle informatie en kennis en voert met de ledematen snel gerichte verbeteracties uit. Als een doorlopend proces. Op elk niveau in de ... De Intelligente organisatie | Een bewezen concept | Van A ... ... . Als een doorlopend proces. Op elk niveau in de organisatie. De intelligente organisatie (I/O) is sensitief, slim, snel en succesvol. Haar zintuigen selecteren precies de juiste signalen, verwerken die razendsnel in het brein tot waardevolle informatie en kennis en ze voert met de ledematen snel gerichte verbeteracties uit. De intell...

INFORMATIE

AUTEUR
Daan van Beek
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De intelligente organisatie.pdf

OMSCHRIJVING

De intelligente organisatie is sensitief, slim en snel. Zij richt doelbewust haar zintuigen op de meest relevante signalen, verwerkt die met het brein tot zinvolle informatie en kennis en voert met de ledematen snel gerichte verbeteracties uit. Als een doorlopend proces. Op elk niveau in de organisatie. Dit concept start met het registreren van de juiste gegevens en het bepalen van welke informatie nu echt relevant is om betere resultaten te bereiken. Een grote uitdaging vormt daarbij de steeds maar groeiende berg aan data (Big Data), de marktdynamiek en de steeds beperktere tijd om beslissingen te nemen. Snel en betrouwbaar inzicht verkrijgen in wat er (nu) gebeurt, waarom en wat morgen zou kunnen gebeuren, is geen overbodige luxe.

Wil je het boek lezen?De intelligente organisatie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Daan van Beek. Lezen De intelligente organisatie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN