Hella haasse

Hella haasse - Aleid Truijens | Tiliboo-afrobeat.com

...ne Serafia (Hella) Haasse (Batavia, 2 februari 1918 - Amsterdam, 29 september 2011), auteursnaam Hella S ... literatuurgeschiedenis.nl | de twintigste/eenentwintigste eeuw ... . Haasse, was een Nederlandse schrijfster van romans, essays, toneel en poëzie.Haar bekendste titels zijn de in 1948 als boekenweekgeschenk verschenen novelle Oeroeg, de historische roman Het woud der verwachting uit 1949 en de Indische roman Heren van de thee uit 1992. Boeken van Hella S. Haasse lezen? Boeken van Hella S. Haasse koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis Hier g ... Oeroeg (boek) - Wikipedia ... . Haasse koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis Hier gaat Hella Haasse naar de kleuterschool en als zij zes jaar is naar een katholieke lagere school waar zij les krijgt van de nonnen. In 1924 wordt haar moeder ziek en moet opgenomen worden in een sanatorium in Davos. Zij neemt de kinderen mee naar Europa. Hella woont bij haar moeders moeder in Heemstede en vervolgens in een kinderpens...

INFORMATIE

AUTEUR
Aleid Truijens
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Hella haasse.pdf

OMSCHRIJVING

De school van de literatuur is een reeks informatieve boeken over nieuwe en oude schrijvers voor jonge, beginnende lezer en gevorderde liefhebbers. De reeks wil de lezer inwijden in het werk van een auteur uit heden en verleden, hem vertrouwd maken met de werking van fictie en hem liefde voor auteur en werk, en plezier in het lezen bijbrengen. De afzonderlijke delen zijn geschreven door kenners die tevens liefhebbers van het werk zijn.

Wil je het boek lezen?Hella haasse in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Aleid Truijens. Lezen Hella haasse Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN