Een ijzersterk verhaal

Een ijzersterk verhaal - Floris de Monchy | Tiliboo-afrobeat.com

... in onze huidige beeldcultuur veel sprekers zichzelf centraal stellen, nemen de schrijvers de inhoud als startpunt voor een sterke presentatie en leiden je via een drietrapsraket naar je doel ... Een ijzersterk verhaal door Floris de Monchy, Yolanda ... ... . Daar heb je wat aan als je opziet tegen het podium of je er juist nog meer thuis wilt voelen. Kortom:een ijzersterk verhaal! 'Een ijzersterk verhaal' door Floris de Monchy, Yolanda Bakker, Heleen van der Helm - Onze prijs: €28,50 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Een ijzersterk verhaal (Paperback). Kan je het even in PowerPoint zetten? Dan kunnen we het volgende week aan de stuurgroep voorleggen. Wie deze vraag... "Met een ijzersterk verhaal kun je gaan bouwen aan je merk" Zo presente ... Storytelling: 11 must-reads voor een ijzersterk verhaal ... . Kan je het even in PowerPoint zetten? Dan kunnen we het volgende week aan de stuurgroep voorleggen. Wie deze vraag... "Met een ijzersterk verhaal kun je gaan bouwen aan je merk" Zo presenteerde Volkswagen tijdens Content.19 Snelweg Sprookjes: interactieve luisterverhalen voor o...

INFORMATIE

AUTEUR
Floris de Monchy
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Een ijzersterk verhaal.pdf

OMSCHRIJVING

Kan je het even in PowerPoint zetten? Dan kunnen we het volgende week aan de stuurgroep voorleggen. Wie deze vraag herkent, het vervolgens warm krijgt en denkt hoe moet dat ook alweer?, heeft met dit boek de oplossing in handen.Het geven van een presentatie is dagelijkse kost voor veel mensen in organisaties. Maar hoe doe je dat? Hoe selecteer je precies de juiste informatie uit het verhaal dat je wil vertellen? Hoe zorg je voor een heldere opbouw? Hoe komt een slide goed over? Met plaatjes? Zonder? Waar haal je de flair vandaan om je verhaal overtuigend te brengen?Dit boek gaat niet over de presentatie maar juist ook over het onderliggende verhaal en hoe je dit met slides moet insteken. In drie stappen leer je hoe je een ijzersterk verhaal houdt: componeer je verhaal, maak pakkende slides en overtuig met je presentatie.

Wil je het boek lezen?Een ijzersterk verhaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Floris de Monchy. Lezen Een ijzersterk verhaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN