De Principes van Tai Chi

De Principes van Tai Chi - Roel Jansen | Tiliboo-afrobeat.com

...ncipes van Tai Chi (Hardcover). Boek De Principes Van Tai Chi geschreven door Roel Jansen uitgegeven door Pumbo ... DE TIEN TAI CHI PRINCIPES - Tai Chi Tao Doetinchem ... .Nl B.V. Oosterse oefeningen (yoga... De Principes van Tai Chi Roel Jansen • Boek • hardback. Samenvatting . niet beschikbaar . Productinformatie . Binding: Hardback Distributievorm: Boek (print, druk) Formaat: 145mm x 210mm Aantal pagina's: 121 Uitgeverij: de School van de Kraanvogel ISBN: 9789081058049 Datum ... De zes principes van tai chi chuan Met behulp van de acht basishoudingen van tai chi, in combinatie met han ... Athenaeum Boekhandel | De Principes van Tai Chi, Roel Jansen ... ... De zes principes van tai chi chuan Met behulp van de acht basishoudingen van tai chi, in combinatie met handduwen en de zes principes, leert u de gevoeligheid van het lichaam waarderen en doorgronden. In combinatie met chin, de innerlijke energie of geestkracht, ervaart de gevorderde tai chi-beoefenaar een bijna extreme fysieke gevoeligheid die gepaard gaat met een ontspannen alertheid en een ... "De Principes van Tai Chi - herziene en aangevulde druk" Dit boek is een herschrijvi...

INFORMATIE

AUTEUR
Roel Jansen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Principes van Tai Chi.pdf

OMSCHRIJVING

Boek De Principes Van Tai Chi geschreven door Roel Jansen uitgegeven door Pumbo.Nl B.V. Oosterse oefeningen (yoga tai-chi e.d.)

Wil je het boek lezen?De Principes van Tai Chi in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Roel Jansen. Lezen De Principes van Tai Chi Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN