The electric universe

The electric universe - Agnes van Enkhuizen | Tiliboo-afrobeat.com

...tric Universe theory highlights the importance of electricity throughout the Universe ... The Electric Universe - El Universo Eléctrico ... .It is based on the recognition of existing natural electrical phenomena (eg. lightning, St Elmo's Fire), and the known properties of plasmas (ionized "gases") which make up 99.999% of the visible universe, and react strongly to electro-magnetic fields. The Electric Universe. In language designed for scientists and non-scientists alike, authors Wallace Thornhill and David Talbott show that even the greatest surprises of the space age are predictable patterns in an electric universe. More info. Order link. A Beginner's View of Our Electric Universe. Electric Univers ... Electric Sun theory | The Electric Universe Theory ... . More info. Order link. A Beginner's View of Our Electric Universe. Electric Universe (EU) is an umbrella term that covers various pseudo-scientific cosmological ideas built around the claim that the formation and existence of various features of the Univer...

INFORMATIE

AUTEUR
Agnes van Enkhuizen
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
The electric universe.pdf

OMSCHRIJVING

The electric universe Heruitgavee druk is een boek van Agnes van Enkhuizen uitgegeven bij U2Pi Bv. ISBN 9789087592608 'The Electric Universe' is een baanbrekend document over de onverbrekelijke relatie tussen kosmisch ontwerper, mens, lichaam en ziel. Agnes van Enkhuizen geeft in 'The Electric Universe' inzicht in haar visie over onze oorsprong als trillende snaren van licht, die zijn ontstaan vanuit een nog grotere trillende snaar, die zichzelf oprolt in een cirkel en een deeltje wordt en daardoor de energie kon vormen voor het heelal en al het leven in dat heelal. God wordt door de auteur gezien als een super ziel, een uitdijend kwantumveld, waarin wij ons nog steeds bevinden. De mens is een onderdeel van alle vormen van leven binnen dit kosmisch kwantumveld; een hogere vorm van intelligente energie, die ons leven aanstuurt.Agnes geeft haar commentaar op de dialoog van Plato's Timaeus over de schepping van de wereld, die nu actueel blijkt te zijn. Ze geeft inzicht in het oorspronkelijke gebruik en de werking van de Egyptische Ankh, als genezersstaf voor geleiding van elektromagnetische en kosmische krachten. Agnes van Enkhuizen toont aan, dat de mens communiceert met het heelal en als een wandelende radio ontvanger en -zender permanent met de hele wereld en de kosmos in contact is. De mens is een onderdeel van het heelal en wordt beïnvloed door de elektromagnetische krachten in het heelal. 'The Electric Universe' is een pleidooi voor het besef, dat het bewustzijn van de mens alle grenzen kan overschrijden en dat het bewustzijn en het zenuwstelsel van de mens mogelijkheden omvat, die nog niet begrepen en dus nog onbenut zijn. De auteur probeert onze relatie met de kosmische ontwerper en regisseur tastbaar te maken, door het vermogen van het lichaam als zender en ontvanger van kosmische informatie, neurologisch te onderbouwen. Confronterend: De auteur rekent af met de ontwikkeling, die de mens tot een medisch en politiek microchipwezen kan maken. De briljante kennis van technologie is nog geen wijsheid. Besef van zijn Koninklijke afkomst en zijn bijzondere vermogens zal de mens bevrijden en vrij houden. Een oplossing: Ze presenteert een uitgebreid inzicht in de psychosomatische geneeskunde. Ze stelt vast, dat een blokkade van het autonome zenuwstelsel niet alleen de relatie met de eigen ziel blokkeert, maar ook met een hogere bron van informatie. Ze legt een relatie tussen het ontvangen van de noodzakelijke basisbehoeften, om de verbinding tussen lichaam en ziel mogelijk te maken, direct na de geboorte. Ze geeft inzicht in de oorzaak van psychosomatische klachten en ziekten. Dit boek is een poging ons te laten beseffen, wie we eigenlijk zijn: 'trillende snaren en lichtdeeltjes', dobberend in de oceaan van elektromagnetische krachten, gedragen door een uitdijende kosmische intelligentie, die ons nooit verlaten heeft.

Wil je het boek lezen?The electric universe in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Agnes van Enkhuizen. Lezen The electric universe Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN