Parijs

Parijs - Edward Rutherfurd | Tiliboo-afrobeat.com

...Frans: Paris) is de hoofdstad en regeringszetel van Frankrijk ... Bezienswaardigheden Parijs & Top 10 highlights Parijs ... .De stad wordt doorsneden door de rivier de Seine.Parijs zelf telde in 2014 ongeveer 2,22 miljoen inwoners, daarbij de banlieues, het geheel van de voorsteden en forensensteden, niet meegerekend.Er woonden in 2014 in de hele agglomeratie, in la Métropole du Grand Paris, meer dan 10 miljoen mensen. Parijs staat om vele dingen bekend. Het is de stad van de liefde en romantiek. Een stad die in de top 3 van meest bezochte steden ter were ... Parijs - Wikipedia ... . Een stad die in de top 3 van meest bezochte steden ter wereld staat. Er zijn zoveel bezienswaardigheden in Parijs die de moeite van een bezoek waard zijn. Een bezoek aan de Eiffeltoren kan zeker niet missen. Dat geldt ook voor de Sacre coeur en het Louvre museum. Stedentrip Parijs. Parijs is een stad om in te dwalen, om kof...

INFORMATIE

AUTEUR
Edward Rutherfurd
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Parijs.pdf

OMSCHRIJVING

Roman waarin de lezer aan de hand van een aantal familiegeschiedenissen, door de eeuwen heen de ontwikkeling en groei van deze wereldstad volgt.Parijs is een wereldstad en een begrip. In deze epische roman 'Parijs' van Edward Rutherfurd, die eerder al de bestsellers 'Londen' en 'New York' schreef, maak je een wandeling door de geschiedenis van Parijs aan de hand van twee families die elkaar op elk gebied beconcurreren. Door hun ogen zie je de stad groeien tot de metropool van vandaag. Van de oevers van de Seine tot de bouw van de Eiffeltoren, van het decadente 'joie de vivre' van 'La Belle Époque' tot de lichtstad die ook vandaag nog hét symbool is van de romantiek: het boek 'Parijs' is even meeslepend als de stad zelf.

Wil je het boek lezen?Parijs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Edward Rutherfurd. Lezen Parijs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN