Mooi, maar dat is het woord niet

Mooi, maar dat is het woord niet - E.A. Kopland | Tiliboo-afrobeat.com

...aar dat is het woord niet PETER HENK STEENHUIS 29 november 1997, 0:00 ... Mooi, die wolf. Maar niet in een dichtbevolkt land ... ... . De val. We kruisten de Styx. De veerman lag dronken in zijn schip. Ik hield het roer en we zonken als stenen. Mooi, maar dat is het woord niet (Paperback). In dit boek probeert de dichter Rutger Kopland te achterhalen 'wat het toch is dat poëzie zoiets als... Maar er zijn altijd woorden die eruit springen en die mooier klinken dan de rest van de woorden. Maar wat is voor jou het mooiste Spaanse woord? In het officiële S ... Mooi, dat is het woord niet | Denkconsult ... . Maar wat is voor jou het mooiste Spaanse woord? In het officiële Spaanse woordenboek van de RAE staan 88.000 woorden in het 'castellano' maar dat wil eigenlijk niet zo heel veel zeggen want het echte aantal woorden is oneindig. Het had zo mooi kunnen zijn, maar honderd jaar VV Terneuzen wordt vandaag niet gevierd Het had vandaag één groot feest moeten zijn op sportpark De Vliegen...

INFORMATIE

AUTEUR
E.A. Kopland
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Mooi, maar dat is het woord niet.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek probeert de dichter Rutger Kopland te achterhalen 'wat het toch is dat poëzie zoiets als 'ontroering' kan wekken, dat wil zeggen een soort sprakeloze bewondering die je doet denken: mooi maar dat is het woord niet'. Hij vraag zich af hoe het een dichter lukt met zijn gedicht die ervaring teweeg te brengen.

Wil je het boek lezen?Mooi, maar dat is het woord niet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E.A. Kopland. Lezen Mooi, maar dat is het woord niet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN