Mens en maat

Mens en maat - Maarten Wijk | Tiliboo-afrobeat.com

... maat 1e druk is een boek van Maarten Wijk uitgegeven bij Uitgeverij Stili Novi ... Mens & Maatschappij - Digitaal Klaslokaal ... . ISBN 9789078094258 Mens en Maat - over de ergonomie van ruimte gaat in op alle aspecten en variabelen die maken dat mensen kunnen functioneren op de plek waar ze zijn, waar en waarom dan ook. Bekijk ons uitgebreide aanbod Inschrijven voor gepaste baan Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer h ... PDF De mens als maat - Uitgeverij Damon ... . Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt. Solliciteren Tech heeft denkelijk een enorme impact op mens en samenleving, dus ook op onze ruimte. De roep om 'menselijke maat' is geen toeval. Juist nu de wereld bijna onnavolgbaar doordendert met individualisering en popularisering en tweedeling, is het zaak om ook onze omgeving weer h...

INFORMATIE

AUTEUR
Maarten Wijk
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Mens en maat.pdf

OMSCHRIJVING

Mens en maat 1e druk is een boek van Maarten Wijk uitgegeven bij Uitgeverij Stili Novi. ISBN 9789078094258 Mens en Maat - over de ergonomie van ruimte gaat in op alle aspecten en variabelen die maken dat mensen kunnen functioneren op de plek waar ze zijn, waar en waarom dan ook. Het boek is bestemd voor iedereen die in zijn of haar opleiding met het ontwerpen of het beheren van de gebouwde omgeving te maken krijgt.Mens en Maat is een opvolger van het leerboek Tussen mens en plek, dat tussen 2001 en 2010 werd uitgegeven door DUP te Delft.Uitgeverij Stili Novi heeft zorggedragen voor de vervanger Mens en maat, waarbij - met instemming van uitgever Reed Business - gebruik kon worden gemaakt van de kennis uit de zesde druk van het in de bouwpraktijk welbekende Handboek voor Toegankelijkheid.De kennis in Mens en Maat is ontleend aan de ervaringsdeskundigheid van de gebruikers van de omgeving, van ons allemaal dus, talrijk en verscheiden als we zijn. Het boek had niet bestaan zonder de kennis van de vele lokale en nationale gebruikersorganisaties die zich decennia lang hebben ingespannen voor het delen van hun ervaringen met de bruikbaarheid, veiligheid en gezondheid van de fysieke omgeving.Namens al die gebruikers zien wij ergonomie als onmisbare kennis voor iedereen die betrokken is bij de inrichting en vormgeving van de gebouwde omgeving. We hopen dan ook dat dit boek het onderwijs weet te bereiken, de kennis op waarde wordt geschat en deze vervolgens in praktijk wordt gebracht.

Wil je het boek lezen?Mens en maat in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maarten Wijk. Lezen Mens en maat Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN