Boom Basics Staatsrecht

Boom Basics Staatsrecht - prof. mr. A.W. Heringa | Tiliboo-afrobeat.com

...m Basics zijn het startpunt voor juridische kennis! Dit deeltje biedt de student een ideale mogelijkheid om snel inzicht te krijgen in het staatsrecht ... Bureau ISBN - Boom Basics Staatsrecht ... . De basics zijn bedoeld als aanvullende literatuur, naast het voorgeschreven studiemateriaal. Boom Basics - Staatsrecht 7e druk is een boek van A.W. Heringa uitgegeven bij Boom Juridische uitgevers. ISBN 9789462367340 De Boom Basics geven je snel inzicht in een rechtsgebied. Door de duidelijke schema's, de puntsgewijze uitleg en de sprekende voorbeelden kom je direct tot de kern van de zaak. Boom Basics Staatsrecht; Boom ... Boom Basics Staatsrecht door A.W. Heringa (Ebook ... ... . Door de duidelijke schema's, de puntsgewijze uitleg en de sprekende voorbeelden kom je direct tot de kern van de zaak. Boom Basics Staatsrecht; Boom Basics Staatsrecht Aalt Willem Heringa. Nederlands | Paperback € 14,50 + 29 punten . Pre-order nu, verschijnt op 09/07/2020. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gr...

INFORMATIE

AUTEUR
prof. mr. A.W. Heringa
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Boom Basics Staatsrecht.pdf

OMSCHRIJVING

Boom Basics is een reeks boekjes, bestemd voor studenten die een juridische opleiding volgen aan een universiteit of hbo. De nadruk ligt op de verplichte vakken die gegeven worden in het eerste of tweede studiejaar. Boom Basics is bedoeld als aanvullende literatuur, naast het voorgeschreven studiemateriaal. Dit deeltje biedt de student een ideale mogelijkheid om snel inzicht te krijgen in het staatsrecht.

Wil je het boek lezen?Boom Basics Staatsrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur prof. mr. A.W. Heringa. Lezen Boom Basics Staatsrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN