Vakantie In Bolderburen En Andere Verhalen

Vakantie In Bolderburen En Andere Verhalen - Astrid Lindgren | Tiliboo-afrobeat.com

... In Bolderburen En Andere Verhalen (Hardcover) ... Santa montefiore het gouden licht en andere verhalen. IN ... ... . Vakantie is het fijnste wat er is! Of je nu met de kinderen van Bolderburen op kreeftenvangst... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Lindgren, A. - Vakantie in Bolderburen en andere verhalen. Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Samen zijn ze goed voor een aanbod van 6,7 miljoen titels. Get this from a library! Vakantie in Bolderb ... Vakantie in Bolderburen en andere verhalen - Boekwinkeltjes ... . Get this from a library! Vakantie in Bolderburen en andere verhalen. [Astrid Lindgren; Rita Verschuur; Els van Egeraat; et al] -- Bundel met zeven fragmenten van inmiddels klassieke verhalen van de Zweedse auteur. - 7 jaar e.o. Vakantie in Bolderburen en andere verhalen | ISBN 9789021616032 direct en...

INFORMATIE

AUTEUR
Astrid Lindgren
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Vakantie In Bolderburen En Andere Verhalen.pdf

OMSCHRIJVING

Vakantie is het fijnste wat er is! Of je nu met de kinderen van Bolderburen op kreeftenvangst gaat, schipbreuk lijdt met Pippi of net als Michiel je varken kunstjes probeert te leren. Madieke vindt zelfs de eerste muggenbeet van het jaar een feest, want die luidt immers echt de zomer in!Vrolijke vakantieverhalen om overal te lezen: in de tent, op het strand, in een boom of thuis op het balkon.

Wil je het boek lezen?Vakantie In Bolderburen En Andere Verhalen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Astrid Lindgren. Lezen Vakantie In Bolderburen En Andere Verhalen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN