Lopen De complete raadgever

Lopen De complete raadgever - Herbert Steffny | Tiliboo-afrobeat.com

... complete raadgever (Paperback). Stap voor stap naar het doel Herbert Steffny heeft enkele decennia lang ervaring opgedaan in het hardlopen en ... Lopen De complete raadgever boek .pdf Herbert Steffny ... ... ... Lopen De complete raadgever | ISBN 9789044743807 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Lopen De complete raadgever is een allesomvattend boek voor het hardlopen. Achtergrond en geschiedenis, kleding en schoenen, wedstrijden en ritme, de effecten... Lopen De complete raadgever is een allesomvattend boek voor het hardlopen. Achtergrond en geschiedenis, kleding en schoenen, wedstrijden e ... De complete raadgever - lopen, Herbert Steffny ... ... ... Lopen De complete raadgever is een allesomvattend boek voor het hardlopen. Achtergrond en geschiedenis, kleding en schoenen, wedstrijden en ritme, de effecten van voeding, en manieren om jezelf te motiveren.Lopen de complete raadgever is geschreven door Herbert Steffny, een Duitse meervoudi...

INFORMATIE

AUTEUR
Herbert Steffny
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Lopen De complete raadgever.pdf

OMSCHRIJVING

Stap voor stap naar het doel Herbert Steffny heeft enkele decennia lang ervaring opgedaan in het hardlopen en het geven van workshops. In dit boek vat hij de kennis samen die hij in al die jaren heeft vergaard. Hij geeft professioneel advies over de juiste uitrusting en de verschillende loopdisciplines - van walking tot marathon. Hij laat zowel de beginner als de gevorderde zien hoe met allesomvattende en in de praktijk getoetste trainingsschema's het doel stap voor stap bereikt kan worden. Bovendien geeft hij informatie over de juiste hardloopstijl, stretching, voeding en motivatie. Herbert Steffny is afgestudeerd als bioloog en is meervoudig Duits kampioen. Hij nam ooit deel aan de Olympische Spelen en vestigde in 2003 het Duitse record op de 10.000 meter voor 50-plussers. Herbert Steffny werkt sinds vele jaren als trainer en is een vaak gevraagde hardloopdeskundige op radio en televisie. Zijn boeken over walking en hardlopen zijn stuk voor stuk bestsellers.

Wil je het boek lezen?Lopen De complete raadgever in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herbert Steffny. Lezen Lopen De complete raadgever Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN