Het Bloed Kruipt

Het Bloed Kruipt - James Ellroy | Tiliboo-afrobeat.com

...d kruipt waar het niet gaan kan' is een uitdrukking die in verschillende betekenissen wordt gebruikt ... Het bloed kruipt: bloedstollend | Lees.bol.com ... . Vaak betekent het 'iemand kan proberen zijn ware aard te verbergen, maar uiteindelijk zal toch uit allerlei dingen blijken hoe hij echt is'. Oftewel: 'iemands echte karakter verloochent zich niet'. Het verhaal van Het bloed kruipt trekt je ook mee. Wat gaat er gebeuren, hoe gaan de broers leven nu ze beiden vrij zijn en wat zijn de leugens waarmee ze rondlopen. Het verhaal van de broers is niet het enige verhaal er zijn nog een aantal verhaallijnen die ernaa ... Bloed kruipt waar het niet gaan kan - NRC ... . Het verhaal van de broers is niet het enige verhaal er zijn nog een aantal verhaallijnen die ernaast lopen en daardoor Flanagan en Cunningham een gezicht geven. Het bloed kruipt. Toen de 12-jarige Ciaran Devine bekende zijn pleegvader vermoord te hebben, ging er een schokgolf door het land. DCI...

INFORMATIE

AUTEUR
James Ellroy
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Het Bloed Kruipt.pdf

OMSCHRIJVING

Zomer 1968. Martin Luther King en Robert Kennedy zijn dood. Amerika staat op punt van exploderen. Het lot heeft drie mannen in de wervelwind van de geschiedenis geplaatst. Dwight Holly, een fbi-agent, opgevoed met het gedachtegoed van de Ku Klux Klan en afgestudeerd aan Yale, infi ltreert in een groep zwarte militanten. Wayne Tedrow, een oud-politieagent en drugskoerier, baant de weg voor een gokparadijs voor gangsters in de Dominicaanse Republiek. Don Crutchfi eld, een jonge roerganger onder de echtscheidingsadvocaten uit la, heeft de moordenaars van de Kennedy's en Martin Luther King net niet binnen handbereik.Op zoek naar Joan, de rode godin, komt het drietal met elkaar in conflict; elk van hen is bereid een hoge prijs te betalen om een rol te spelen in de geschiedenis.Het bloed kruipt is het derde deel in de trilogie Underworld usa, een groots epos over de meest turbulente tijd uit de Amerikaanse geschiedenis. Political noir zoals alleen James Ellroy dat kan schrijven.

Wil je het boek lezen?Het Bloed Kruipt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur James Ellroy. Lezen Het Bloed Kruipt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN