Voor Dummies - Superfood voor Dummies

Voor Dummies - Superfood voor Dummies - Brent Agin | Tiliboo-afrobeat.com

...en bij Voor Dummies - Superfood voor Dummies ... Superfood voor Dummies: Amazon.es: Agin, Brent, Jegtvig ... ... . In dit boek staat heel duidelijk uitgelegd wat superfood is, wat het voor je gezondheid kan doen (staat ook per superfood uitgelegd) en hoe je het moet klaarmaken. Ook staan er leuke recepten in. Ik heb veel aan dit boek gehad. Geschreven bij Voor Dummies - Superfood voor Dummies. Erg fijn boek, duidelijke uitleg en leuk om te lezen dat wij al op de goede weg waren! Er staan heel veel bruikbare tips in en er staat ook goed in beschreven waarom bepaalde voedingsmiddelen zo goed voor je zijn en wat ze voor je kunnen doen. Een leuke aanvulling op mijn studie over v ... Superfood voor Dummies - Brent Agin, Shereen Jegtvig ... ... . Een leuke aanvulling op mijn studie over voeding. Superfood voor Dummies | ISBN 9789043021135 direct en eenvoudig te best...

INFORMATIE

AUTEUR
Brent Agin
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Voor Dummies - Superfood voor Dummies.pdf

OMSCHRIJVING

Wil jij gezonder eten, afvallen en je weerstand versterken? Dat kan met superfood! Dit enthousiasmerende boek vertelt je alles wat je daarvoor moet weten: waarom je superfood nodig hebt, wat de wetenschap erachter is, hoe je superfood bereidt en hoe je ervan kunt profiteren. Van bananen en worteltjes tot havermout en sardines: dit boek geeft je een gezonde kijk op goed eten!Over de auteurBrent Agin is huisarts en heeft een eigen praktijk gericht op voeding en verbetering van de gezondheid. Als medisch directeur van een succesvolle afval- en laserkliniek geeft hij patiënten advies over gezondheid en ouder worden. Shereen Jegtvig is auteur met meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van gezondheid en voeding.

Wil je het boek lezen?Voor Dummies - Superfood voor Dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Brent Agin. Lezen Voor Dummies - Superfood voor Dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN