Socratisch coachen voor leidinggevenden en HRM

Socratisch coachen voor leidinggevenden en HRM - Hilde Veraart-Maas | Tiliboo-afrobeat.com

...sch coachen is volgens Hilde Veraart-Maas, auteur van 'Socratisch coachen voor leidinggevenden en HRM', coachen volgens de RET (Rationeel Emotieve Therapie) methode met een toefje oplossingsgericht coachen ... bol.com | Socratisch coachen voor leidinggevenden en HRM ... ... . De RET-methode gaat ervan uit dat gebeurtenissen gedachten genereren en gedachten op hun beurt gevoel. Socratisch coachen voor leidinggevenden en HRM (Paperback). Leidinggevenden bevinden zich in een spagaat: ze moeten coachen en sturen tegelijkertijd,... Socratisch coachen voor leidinggevenden en HRM van Hilde Veraart-Maas, 9789024401444 voor € 30,00 bij Businezz. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Socratisch coachen voor leidinggevenden en HRM. Form ... Socratisch coachen voor leidinggevenden en HRM | Veraart ... ... ... Socratisch coachen voor leidinggevenden en HRM van Hilde Veraart-Maas, 9789024401444 voor € 30,00 bij Businezz. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Socratisch coachen voor leidinggevenden en HRM. Formaat: Paperback Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een on...

INFORMATIE

AUTEUR
Hilde Veraart-Maas
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Socratisch coachen voor leidinggevenden en HRM.pdf

OMSCHRIJVING

Leidinggevenden bevinden zich in een spagaat: ze moeten coachen en sturen tegelijkertijd, terwijl de organisatie andere, vaak tegengestelde eisen aan hen stelt. HR-professionals moeten omgaan met de vraag hoe ze goed kunnen adviseren als het beleid iets anders zegt dan de leidinggevende doet. Dit boek gaat in op de specifieke toepassing van het socratisch coachen door leidinggevenden en HR-managers. Centraal hierbij staan de volgende vragen: Hoe kan de leidinggevende sturen en coachen tegelijk? Hoe kan de HR-manager zodanig adviseren dat hij ook echt gehoor vindt? Het boek geeft inzicht in socratisch coachen bij competentieontwikkeling, gedragsverandering, delegeren en weerstand. Uitgangspunt is de grillige dagelijkse realiteit van (HR-)managers, niet de organisatiekundige blauwdruk. Dit boek is geschreven voor leidinggevenden op alle niveaus, HRmanagers en iedereen die sturing geeft aan anderen. Het laat zien hoe zij hun persoonlijke stijl kunnen behouden en hoe ze anderen kunnen aanzetten tot zelfwerkzaamheid. Verder is het geschikt voor iedereen die beroepsmatig een adviesrol vervult.

Wil je het boek lezen?Socratisch coachen voor leidinggevenden en HRM in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hilde Veraart-Maas. Lezen Socratisch coachen voor leidinggevenden en HRM Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN