Machtige gedachten

Machtige gedachten - Louise Hay | Tiliboo-afrobeat.com

...edachte die je denkt en elk woord dat je uitspreekt zet iets in de wereld en komt ook bij je terug ... Machtige gedachten, Louise Hay | Donner ... . Kies daarom positieve gedachten en affirmaties. Louise Hay is de koningin van het positief denken en met het kleine maar fijne boekje Machtige gedachten geeft ze weer een schatkist vol kracht, wijsheid en positiviteit weg. Geschreven bij Machtige gedachten. Na een aantal andere boeken van Louise Hay gelezen te hebben is dit boekje net zo'n eye-opener maar dan in een makkelijk mee te nemen formaat. Je kunt het overal mee naar toe nemen zodat je elke dag of wanneer je maar wilt inspirerende aff ... Machtige gedachten - Louise Hay | Boeken.com ... . Je kunt het overal mee naar toe nemen zodat je elke dag of wanneer je maar wilt inspirerende affirmaties en adviezen bij je hebt. Machtige gedachten. Een cadeauboekje met 365 affirmaties en prachtige illustraties. Elke gedachte die je denkt en elk woord dat je uitspreekt, is een affirmatie....

INFORMATIE

AUTEUR
Louise Hay
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Machtige gedachten.pdf

OMSCHRIJVING

Een prachtig cadeauboekje van Louise Hay. Een meeneemboekje om weg te geven of om zelf te houden. Prachtig vormgegeven met illustraties die als kleine schilderijtjes ogen. De macht van onze gedachten valt niet te onderschatten. We kunnen hier bewust gebruik van maken en zelf onze gedachten kiezen. Machtige gedachten kan ons hierbij helpen. 365 pagina's in full color.

Wil je het boek lezen?Machtige gedachten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Louise Hay. Lezen Machtige gedachten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN