Loof God met snarenspel

Loof God met snarenspel - Laurine Jansen-Ebbers | Tiliboo-afrobeat.com

...d met snarenspel (Losbladig). Gitaarspelen is snel te leren ... Loof God met snarenspel - NRC Webwinkel ... . Al na de eerste les ben je in staat om een lied te begeleiden. Aan het eind vandeze... Op CVandaag heb ik een recensie geschreven over de lesmethode Loof God met snarenspel, lees hem hier. Een heldere methode voor de beginnende (en ook wat verder gevorderde) gitarist. Hier ga nog wat dieper op de methode in, door enkele hoofdstukken te bespreken. Eerst vat ik kort mijn recensie samen. De recensie in het ... Loof God met snarenspel | Boeken ... . Eerst vat ik kort mijn recensie samen. De recensie in het kort Mijn… Lesmethode Loof God met snarenspel . In 2015 is de door mij geschreven lesmethode voor gitaar uitgegeven. De methode is erop gericht om snel gitaar te leren spelen, zodat je vanaf les 1 al een lied kunt begeleiden. Spelenderwijs leer je meer akkoorden en technie...

INFORMATIE

AUTEUR
Laurine Jansen-Ebbers
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Loof God met snarenspel.pdf

OMSCHRIJVING

Gitaarspelen is snel te leren. Al na de eerste les ben je in staat om een lied te begeleiden. Aan het eind vandeze methode kun je veel verschillende speltechnieken gebruiken om zo God te loven met snarenspel en zang.Na het volgen van deze methode beheers je alles wat nodig is om liederen te begeleiden met gitaar. Je kunt stemmen, de juiste houding gebruiken en basis- en barréakkoorden spelen.Daarnaast ken je verschillende maatsoorten, ritmes en spelmanieren zoals slaggitaar, tokkelen en transponeren.Bij veel onderdelen wordt achtergrondinformatie gegeven en achter in de methode wordt de algemene muziektheorie uitgelegd.Al deze onderdelen worden toegepast op het begeleiden van liederen.Je leert daarom ook hoe je een voorspel speelt en leiding geeft aan een groep.Door alle lessen heen vind je liederen die je op dat moment kunt begeleiden. Er wordt gebruik gemaakt van ritmische en niet-ritmische psalmen en diverse bekende christelijke liederen. Aan de hand van deze liederen wordt moeilijke informatie uitgelegd en doe je oefeningen.Van de meeste liederen en oefeningen zijn geluidsopnames beschikbaar die je kunt gebruiken als voorbeeld of om mee te spelen.De methode sluit goed aan bij (jong)volwassenen, maar is ook bruikbaar voor andere doelgroepen.Laurine Jansen-Ebbers (1983) heeft de studie Docent Muziek gevolgd aan het conservatorium en aansluitend 8 jaar gewerkt op het Hoornbeeck College. Daarnaast heeft ze een baan als muziektherapeut en geeft ze gitaarlessen aan meerdere groepen.

Wil je het boek lezen?Loof God met snarenspel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Laurine Jansen-Ebbers. Lezen Loof God met snarenspel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN