Erasmus in 90 minuten

Erasmus in 90 minuten - E. de Bruin | Tiliboo-afrobeat.com

...s in 90 minuten (Paperback). De naam Erasmus is veel gebruikt: van brug tot universiteit ... Tijd omrekenen » Omrekenen.nl ... . Maar wie was Erasmus? In 1469 werd hij geboren als... 'Erasmus in 90 minuten' door Ellen de Bruin - Onze prijs: €7,90 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Erasmus in 90 minuten | ISBN 9789025108991 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Erasmus in 90 minuten. De naam Erasmus is veel gebruikt: van brug tot universiteit. Ma ... bol.com | Erasmus in 90 minuten, E. de Bruin ... ... . Erasmus in 90 minuten. De naam Erasmus is veel gebruikt: van brug tot universiteit. Maar wie was Erasmus? In 1469 werd hij geboren als Gerrit Gerritszoon. Zijn ouders stierven jong en noodgedwongen gaat hij in het klooster, in de hoop daar te kunnen studeren. Maar zo...

INFORMATIE

AUTEUR
E. de Bruin
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Erasmus in 90 minuten.pdf

OMSCHRIJVING

De naam Erasmus is veel gebruikt: van brug tot universiteit. Maar wie was Erasmus? In 1469 werd hij geboren als Gerrit Gerritszoon. Zijn ouders stierven jong en noodgedwongen gaat hij in het klooster, in de hoop daar te kunnen studeren. Maar zowel de religieuze verplichtingen (`wat een tijdsverspilling') als het sobere leven (hij hield van lekker eten) vallen hem zwaar. Voor een laatbloeier is hij uiteindelijk een van de meest productieve schrijvers uit zijn tijd geworden: het grootste deel van zijn werk schreef hij pas na 1500. Zijn scherpe pen bracht hem voorspoed en vrienden en - onvermijdelijk - vijanden. Erasmus voelde zich een wereldburger:Ik wil een wereldburger zijn aan allen te behoren of meer nog een niet-burger te zijn.Hij is thuis waar zijn boeken zijn. In zijn tijd was dat heel Europa en inmiddels de hele wereld. Daarmee is deze wens in elk geval vervuld. In 1536 sterft hij in het huis van zijn vriend, drukker-uitgever Hieronymus Forben in Bazel.

Wil je het boek lezen?Erasmus in 90 minuten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E. de Bruin. Lezen Erasmus in 90 minuten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN